stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Stabiele wifi over de hele camping laten aanleggen

We zijn tegenwoordig altijd online, ook op vakantie. Een camping zonder wifi is daardoor bijna ondenkbaar geworden. Ook daar maken mensen graag gebruik van hun tablet, smartphone of laptop. Bovendien gebruiken gasten de wifi verbinding niet meer alleen om mailtjes te checken of om op het internet te surfen. Ze streamen ook muziek of kijken een filmpje via Netflix. Een goed wifi netwerk op de camping is dus heel belangrijk en kan de ervaring van je gasten maken of breken.

wifi op de camping

Gratis wifi check!

Problemen met je wifi? Met onze speciale meetapparatuur en ervaren blik achterhalen wij snel wat het probleem veroorzaakt.

Gratis wifi check

Wifi op je camping aanleggen

Helaas is het voor campings ook best lastig om een goede dekking te realiseren. De oppervlakte is groot en bomen en gebouwen vormen obstakels. Ook gasten kunnen het netwerk met hun apparatuur verstoren. Het is daarom slim om een specialist in te schakelen. De Wifi Specialist helpt je graag bij het aanleggen of versterken van je wifi netwerk op de camping.

Om een goed wifi netwerk op de camping te kunnen aanleggen moet rekening gehouden worden met de locatie en eventuele obstakels. Wij komen daarom altijd langs voor een analyse. Met speciale meetapparatuur en door middel van onze ervaring bekijken we wat er nodig is voor een goede dekking. We maken gebruik van hoogwaardige apparatuur en stellen deze goed in. Indien nodig zorgen we voor zowel een intern netwerk als voor een gastennetwerk.

Wifi op de camping versterken

Heb je al wifi op je camping, maar is deze niet sterk genoeg om alle plaatsen van snelle en stabiele wifi te kunnen voorzien? Dan komen wij graag langs om te kijken hoe we de wifi verbinding op je camping kunnen versterken. Misschien moet apparatuur op een andere plaats komen of heb je extra access points nodig. Het zou ook kunnen dat het netwerk ergens door wordt verstoord. Met onze meetapparatuur en scherpe blik achterhalen wij vaak snel wat het probleem is én hoe dit kan kan worden opgelost. Naast campings kunnen we ook wifi plaatsen in stadions of bij bedrijven!

Gratis wifi check!

Hoe goed is de wifi in jouw onderneming? Vraag de gratis wifi check aan en we komen bij je langs!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.