stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Zakelijk zorgeloos online met Wifi as a Service voor je bedrijf

Altijd snel en stabiel internet, zonder dat je er zelf omkijken naar hebt? Dat kan met Wifi as a Service van de Wifi Specialist. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij ervoor dat je netwerk snel, stabiel en veilig blijft. De initiële aanleg en het onderhoud verzorgen wij. Dat scheelt jou tijd, gedoe en een hoop frustratie.

Wat is Wifi as a Service?

Wifi as a Service (WaaS) wil zeggen dat je wifi als een dienst bij ons afneemt. Je schaft dus geen apparatuur aan en hoeft niks te onderhouden. In plaats daarvan geef je alles uit handen aan de Wifi Specialist. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij ervoor dat je altijd goede wifi hebt. Wij zetten de juiste apparatuur op de juiste plek en lossen problemen op wanneer dat nodig is. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.

Zo werkt Wifi as a Service

Samen bekijken we wat je nodig hebt voor een goede verbinding. We spreken een vast bedrag per maand af en maken afspraken over het onderhoud. Bijvoorbeeld over hoe snel problemen opgelost worden en hoe vaak we langskomen om alles te controleren en updaten. Vervolgens leggen wij het wifi netwerk aan.

Voor iedereen met een internetverbinding

Wifi as a Service is interessant voor iedereen met een internetverbinding. Zowel grote als kleine bedrijven kunnen er gebruik van maken. Als jij zorgeloos gebruik wilt kunnen maken van wifi is WaaS iets voor jou.

Gratis wifi check!

Hoe goed is de wifi in jouw onderneming? Vraag de gratis wifi check aan en we komen bij je langs!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.