stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Wifi laten verbeteren door onze wifi monteur

Heb je alles al geprobeerd, maar werkt je wifi nog steeds niet naar behoren? Kunnen ook de wifi monteurs van je provider je niet veel verder helpen? Dan is het tijd om de Wifi Specialist in te schakelen. Door onze kennis en ervaring lossen we problemen snel voor je op. Neem contact op en we sturen een wifi monteur bij je langs.

Wij zijn actief als monteur in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland.

Wifi monteur thuis, op kantoor of in de horeca

De Wifi Specialist heeft jarenlange ervaring met wifi in allerlei gebouwen. Of het nu gaat om je wifi thuis, op kantoor of in de horeca. We zien vaak snel wat het probleem veroorzaakt en hoe dit kan worden opgelost. Wij zorgen ervoor dat je weer op je netwerk kunt vertrouwen. Om dit te realiseren is soms betere apparatuur nodig, maar vaak is het voldoende om apparatuur te verplaatsen. Ook komt het voor dat er kabels getrokken moeten worden naar plaatsen die met wifi niet te bereiken zijn. Een kant en klare oplossing is er niet voor wifi problemen. Elk gebouw en elke situatie is namelijk uniek. Daarom komen onze wifi monteurs altijd eerst op locatie kijken.

Wifi installeren

Start je een nieuw bedrijf, open je een extra vestiging of ga je verhuizen? Onze wifi monteurs verzorgen graag de installatie van je netwerk. Zowel voor bedrijven als voor particulieren is internet tegenwoordig extreem belangrijk. Daarom is het slim om het direct goed aan te laten leggen. Dat scheelt een hoop frustratie in de toekomst.

Wifi problemen blijvend oplossen

Zeker in kantoorpanden en horecazaken kan de wifi verbinding snel instabiel worden. Om je wifi verbinding stabiel te houden is het slim om de wifi infrastructuur regelmatig te laten controleren en optimaliseren. We komen graag met een afgesproken regelmaat, tegen een vast tarief, bij je langs om dit voor je te regelen. Zo voorkom je problemen en blijft je wifi stabiel en snel.

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

We zijn werkzaam in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht