WiFi monteur

/WiFi monteur
WiFi monteur 2019-01-10T09:31:55+01:00

Heeft u een WiFi monteur nodig? Dan bent u bij de WiFi specialist aan het juiste adres. De WiFi specialist is namelijk dé specialist voor uw WiFi thuis, uw WiFi op kantoor en zelfs voor uw WiFi in de horeca.

Op het moment dat u alles al heeft geprobeerd en ook de WiFi monteurs van uw provider u niet veel verder kunnen helpen kan dat ontzettend frustrerend zijn. U wilt ten slotte, net als iedereen, gewoon goed functionerend internet. De WiFi Specialist begrijpt dat en helpt u graag aan een verbinding die voldoet aan uw wensen. Neem vrijblijvend contact op om te zien wat ik voor u kan betekenen of lees verder.

Ik ben werkzaam in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van de Randstad.

Neem contact op *Geheel vrijblijvend

WiFi monteur thuis

Ligt uw WiFi er vaak uit? Vervelend als u net lekker een filmpje aan het kijken bent op Netflix. Of heeft u standaard last van een trage WiFi verbinding? Dan behoort een filmpje streamen wellicht überhaupt niet tot de mogelijkheden. Zonde, want zo loopt u dagelijks een hoop megabytes mis waar u wel voor betaalt!

De WiFi Specialist lost de WiFi problemen graag voor u op, tegen één vast tarief. Bij de WiFi specialist betaalt u standaard namelijk een bedrag van 135 euro, inclusief BTW *(inclusief voorrijkosten voor Amsterdam). Kunnen we  uw situatie niet verbeteren? Dan breng ik u ook geen kosten in rekening. No cure, no pay. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op.

WiFi monteur op kantoor

Zakelijk heeft u te allen tijde een snelle en stabiele WiFi verbinding nodig. Door een slechte verbinding komt u niet alleen onprofessioneel over, het kan u geld kosten. Heeft u zich ooit afgevraagd hoeveel opdrachten u mis bent gelopen door uw WiFi?

Met speciale meetapparatuur, specialistische kennis en jarenlange ervaring zorgt de WiFi specialist er voor dat u in ieder geval nooit meer orders misloopt door uw WiFi. Ook wanneer u een nieuw WiFi netwerk wilt aanleggen kan de WiFi specialist u helpen. En altijd tegen een goed tarief. Als u wilt, dan ontvangt u vooraf een overzichtelijke offerte op maat. Interesse in een WiFi monteur op kantoor? Neem dan vrijblijvend contact op.

WiFi voor de horeca

WiFi expertAls horeca ondernemer bent u tegenwoordig sociaal verplicht om uw gasten een goede WiFi verbinding te bieden. Bovendien biedt een goed netwerk u de mogelijkheid om uw gasten u te laten liken op Facebook. Maar dan moet de WiFi wel goed functioneren. De WiFi Specialist zorgt dat het klopt en dat u een goede dekking heeft. Dus bent u op zoek naar een WiFi monteur voor de horeca? Neem dan vrijblijvend contact op.

*buiten Amsterdam worden er reiskosten berekend. Vraag naar het tarief.

Bel de wifispecialist
Stuur snel een mail