stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Wifi laten verbeteren door onze wifi monteur

Heb je last van een wifi-verbinding die steeds wegvalt? Heb je alles al geprobeerd om je langzame wifi te verbeteren, maar werkt je wifi nog steeds niet naar behoren? Kunnen ook de werknemers van je provider je niet verder helpen? Dan is het tijd om de Wifi Specialist in te schakelen. Door onze kennis en ervaring lossen we alle netwerkproblemen snel voor je op. Neem contact op en we sturen een wifi monteur bij je langs.

Onze wifi monteurs zijn beschikbaar in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland.

Wifi monteur thuis, op kantoor of in de horeca

De Wifi Specialist heeft jarenlange ervaring met wifi in allerlei gebouwen. Of het nu gaat om je wifi thuis, op kantoor of in de horeca. Te vaak horen we nog “ons bereik is niet zo goed” of “onze verbinding valt steeds weg”, maar dit is nergens voor nodig. Met de juiste aanpak en kennis kan overal een goed functionerend wifi netwerk aangelegd worden.

We zien vaak snel wat het probleem veroorzaakt en hoe dit kan worden opgelost. Om dit te realiseren is soms betere apparatuur nodig, maar vaak is het voldoende om apparatuur te verplaatsen en de opstelling te optimaliseren. Ook komt het voor dat er kabels getrokken moeten worden naar plaatsen die met wifi niet te bereiken zijn. Een kant-en-klare oplossing is er niet voor wifi problemen. Elk gebouw en elke situatie is namelijk uniek. Daarom komen onze wifi monteurs altijd eerst op locatie kijken wat er aan de hand is en wat er nodig is om het probleem op te lossen.

Wij werken ook met wifi op grotere fysieke schaal. Lees hoe wij kunnen helpen bij wifi voor sportscholen en wifi voor ziekenhuizen kunnen helpen te verbeteren.

Wifi installeren

Start je een nieuw bedrijf, open je een extra vestiging of ga je verhuizen? Onze wifi monteurs verzorgen graag de installatie van je netwerk. Zowel voor bedrijven als voor particulieren is internet tegenwoordig extreem belangrijk, om niet te zeggen een must. Een niet goed werkende verbinding kan dan ook flinke gevolgen voor je bedrijf hebben. En potentieel hoge kosten. Daarom is het slim om het in 1x goed aan te laten leggen. Dat scheelt een hoop frustratie en problemen in de toekomst.

Wifi problemen blijvend oplossen

Een wifi netwerk kan gemakkelijk last hebben van storingen. Hoe sterk het signaal ook, er zijn altijd stoorzenders die ervoor zorgen dat de wifi niet optimaal functioneert. Daarnaast zijn er allerlei andere veroorzakers van wifi problemen.

 • De aanwezigheid van elektrische apparaten zoals gadgets, drones, telefoons, microfoons
 • Andere netwerken in de buurt
 • Verouderde apparatuur
 • Gewijzigde instellingen
 • Dikte van de muren
 • Afstand tot routers en access points
 • Capaciteit van de apparatuur
 • Teveel of te weinig access points

Zeker in kantoorpanden en horecazaken kan de wifi verbinding snel instabiel worden. Om de kwaliteit van je wifi verbinding stabiel te houden is het slim om de wifi infrastructuur regelmatig te laten controleren en optimaliseren door een expert.

Wij hebben hier iets voor bedacht: Wifi as a service.
Dit houdt in dat wij voor een vast bedrag per maand langskomen om je wifi snel, stabiel en veilig te houden. We spreken van tevoren af hoe vaak we langs komen. Tijdens onze controles zorgen we ervoor dat alles weer goed werkt en up-to-date is.

Zo voorkom je problemen en blijft je wifi stabiel en snel zodat je onderneming altijd gewoon door kan blijven draaien.

Zo werkt de wifi monteur

In 3 stappen naar perfect werkende wifi:

Stap 1. Wifi analyse

Er is geen one size fits all aanpak voor wifi problemen. Elk wifi netwerk is maatwerk dus we kunnen niet met een pasklare oplossing komen. Problemen kunnen allerlei oorzaken hebben. De eerste stap op weg naar een goede verbinding is dat een wifi monteur langs komt om ter plekke de situatie te bekijken. Tijdens een site survey worden de problemen in kaart gebracht. Met speciale apparatuur wordt vervolgens het hele gebouw doorgelicht en gekeken waar eventuele stoorzenders zitten. Op basis daarvan wordt een oplossing gezocht voor de wifi problemen.

Stap 2. Heldere offerte

Vervolgens krijg je een duidelijke offerte met daarin ons voorstel voor het oplossen van de wifi problemen.

Stap 3. De perfecte oplossing

Na akkoord gaan we aan de slag en zorgen we voor snelle en stabiele wifi, overal waar je dat nodig hebt. Nadat de problemen opgelost zijn, raden we aan om periodieke controles uit te voeren en updates door te voeren zodat het netwerk ook op lange termijn stabiel en betrouwbaar blijft.

Wifi monteur: Alle voordelen op een rij

Met het inschakelen van de wifi monteur profiteer je van de volgende voordelen:

 • Altijd goed werkende wifi
 • Veilig en betrouwbaar wifi netwerk
 • Overal in het pand stabiele verbinding
 • Altijd up-to-date
 • Veilige en gescheiden verbinding voor gastgebruikers
 • Je onderneming 24/7 bereikbaar

Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

We zijn werkzaam in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht