WiFi monteur 2019-07-22T21:30:13+01:00

Snelle en professionele WiFi monteur nodig?

Heb je een WiFi monteur nodig? Dan ben je bij de WiFi specialist aan het juiste adres. De WiFi specialist is namelijk dé specialist voor je WiFi thuis, je WiFi op kantoor en zelfs voor je WiFi in de horeca.

Op het moment dat je alles al hebt geprobeerd en ook de WiFi monteurs van je provider je niet veel verder kunnen helpen kan dat ontzettend frustrerend zijn. Je wilt ten slotte, net als iedereen, gewoon goed functionerend internet. De WiFi Specialist begrijpt dat en helpt je graag aan een verbinding die voldoet aan je wensen. Neem vrijblijvend contact op om te zien wat ik voor je kan betekenen of lees verder.

Ik ben werkzaam als monteur in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van de Randstad.

Contact opnemen

Klanten die je voor gingen:

WiFi monteur thuis

Ligt je WiFi er vaak uit? Vervelend als je net lekker een filmpje aan het kijken bent op Netflix. Of heb je standaard last van een trage WiFi verbinding? Dan behoort een filmpje streamen wellicht überhaupt niet tot de mogelijkheden. Zonde, want zo loop je dagelijks een hoop megabytes mis waar je wel voor betaalt!

De WiFi Specialist lost de WiFi problemen graag voor je op, tegen één vast tarief. Bij de WiFi Specialist betaal je namelijk een standaard bedrag van €135,- incl. BTW * (inclusief voorrijkosten voor Amsterdam). Kunnen we je situatie niet verbeteren? Dan breng ik ook geen kosten in rekening. No cure, no pay. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op.

WiFi monteur op kantoor

Zakelijk heb je te allen tijde een snelle en stabiele WiFi verbinding nodig. Door een slechte verbinding kom je niet alleen onprofessioneel over, het kan je veel geld kosten. Heb je jezelf ooit afgevraagd hoeveel opdrachten je mis bent gelopen door je instabiele WiFi? Of hoeveel je personeel je kostte op het moment dat ze niet (effectief) konden werken, door traag of niet-werkend internet?

Met speciale meetapparatuur, specialistische kennis en jarenlange ervaring zorgt de WiFi specialist er voor dat je in ieder geval nooit meer orders misloopt door je WiFi. Ook wanneer je een nieuw WiFi netwerk wilt aanleggen kan de WiFi specialist je helpen. En altijd tegen een goed tarief. Als je wilt ontvang je vooraf een overzichtelijke offerte op maat. Interesse in een WiFi monteur op kantoor? Neem dan vrijblijvend contact op.

WiFi voor de horeca

Als horeca-ondernemer ben je tegenwoordig sociaal verplicht om je gasten een goede WiFi verbinding te bieden. Bovendien biedt een goed netwerk je de mogelijkheid om je gasten je bedrijf te laten liken op Facebook. Maar dan moet de WiFi wel goed functioneren. De WiFi Specialist zorgt ervoor dat het klopt en dat je een goede dekking hebt. Dus ben je op zoek naar een WiFi monteur voor de horeca? Neem dan vrijblijvend contact op.

* buiten Amsterdam worden er reiskosten berekend. Vraag naar het tarief.

Wij komen vrijblijvend bij je langs. No cure, no pay!