stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Snelle wifi in de retail laten aanleggen

Voor winkels is snelle en stabiele wifi belangrijk. Allereerst is het een extra service richting je klanten. Met wifi in de retail kunnen klanten zo bijvoorbeeld makkelijk aanbiedingen bekijken, informatie opzoeken over producten of recensies lezen. Maar ook interne systemen hebben steeds vaker wifi nodig. Denk aan streamingdiensten, betaalsystemen en tablets van winkelpersoneel. Wij helpen je graag!

Gratis wifi check!

Problemen met je wifi? Met onze speciale meetapparatuur en ervaren blik achterhalen wij snel wat het probleem veroorzaakt.

Gratis wifi check

Wifi als marketing tool

Wifi in de retail is ook een goed marketingmiddel. Vraag klanten bijvoorbeeld om een e-mailadres of laat ze je Facebookpagina liken, voor ze kunnen connecten. Zo kun je klanten ook na hun bezoek op de hoogte houden van acties, nieuwe collecties en nieuws. Ook kun je een pagina met acties laten zien zodra mensen hebben geconnect met je wifi netwerk.

Overal in je winkel wifi

Het aanleggen van wifi in winkelpanden kan een aardige uitdaging zijn. Er moet een grote oppervlakte van een goede connectie worden voorzien en er zijn soms veel obstakels die het signaal kunnen verstoren. De Wifi Specialist komt langs voor een analyse en zorgt er vervolgens voor dat de juiste apparatuur op de juiste plaats komt te hangen. Wil je ook wifi aan je klanten aanbieden? Dan zorgen we voor een goed en veilig gastennetwerk.

Gratis wifi check!

Hoe goed is de wifi in jouw onderneming? Vraag de gratis wifi check aan en we komen bij je langs!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.