stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Snelle en stabiele wifi laten aanleggen op kantoor

Je gaat weer naar je werk maar je vermijdt daar alle hoeken, omdat de wifi op kantoor niet goed is. De wifi op kantoor valt regelmatig weg, waardoor jij en je collega’s hun werk tijdelijk moeten neerleggen. Soms wacht je een paar minuten voor een website is geladen. Frustrerend! Gelukkig kunnen dat soort problemen makkelijk voorkomen worden. Door onze kennis en ervaring in allerlei panden weten wij hoe we een stabiel en snel netwerk aanleggen. Overal waar je dat nodig hebt.

wifi op kantoor

Gratis wifi check!

Problemen met je wifi? Met onze speciale meetapparatuur en ervaren blik achterhalen wij snel wat het probleem veroorzaakt.

Gratis wifi check

Dit houdt zakelijke wifi in

Zakelijke wifi voor bedrijven is de wifi-verbinding die tot stand gebracht is middels een router. Het is een verbinding die speciaal gemaakt is voor onder andere kantoorpanden en de grotere bedrijven, zoals hotels ,scholen of advocatenbureaus, waardoor iedereen gebruik kan maken van het netwerk. Er zijn veel computers en andere apparaten die hierop aangesloten zijn en die elkaar daarbij kunnen storen. Door voor een snelle en stabiele wifi-verbinding te kiezen, zullen er geen problemen zijn met de verbinding en blijft het storen uit. Iedereen kan hierdoor de werkzaamheden uit blijven voeren en meerdere apparaten tegelijkertijd gebruiken indien nodig.

Wifi op kantoor aanleggen is daarom een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. De zakelijke wifi op kantoor zorgt er bijvoorbeeld voor dat bedrijfsprocessen beter verlopen. Een professional zal bekijken wat er allemaal nodig is om aan de behoeften te voldoen en het modem plaatsen op een goede plek. In sommige gevallen zullen er ook enkele versterkers aan toegevoegd moeten worden. Je wilt immers niet dat je in een bepaalde ruimte nog steeds geen goede verbinding hebt en de websites alsnog niet laden. De Wifi Specialist weet precies wat de juiste instellingen en apparaten zijn om jouw verbinding tot een grotere hoogte te brengen.

Je wifi op kantoor optimaal beveiligd

Je hoort het regelmatig: gegevens die op straat komen te liggen of systemen die worden gehackt. Een onveilige wifi verbinding kan daar de reden voor zijn. Wifi op kantoor, hoe zit het met de veiligheid bij jou op de werkvloer? De Wifi Specialist houdt hier rekening mee bij het aanleggen van je netwerk. Bijvoorbeeld door een gastennetwerk aan te maken. Ook zijn er een groot aantal instellingen die onze professional kan plaatsen om de verbinding van jouw zakelijke wifi beter te beveiligen. Zo houd je niet alleen het kantoornetwerk gescheiden van het netwerk dat de gasten gebruiken, maar kan wifi op kantoor aanleggen weer extra veiligheidsopties met zich meebrengen.

Wifi op kantoor aan laten leggen

De Wifi Specialist kijkt hierbij wederom naar de behoeften. De hoeveelheid gevoelige informatie bij een bedrijf kan hier een goede leidraad voor zijn. De wifi voor MKB plaatsen biedt daarbij ook weer extra instellingen en onder andere een firewall om het netwerk te beschermen. Zo hoeft de technische beheerder niet direct alle werkzaamheden uit te voeren, maar start je direct met het beste netwerk! Zakelijke wifi zal jou dan voorzien van snelheid, eenvoud en een groot gebruiksgemak. Geen irritaties meer door pagina´s die lang moeten laden.

Wifi in bedrijfsverzamelgebouwen

In bedrijfsverzamelgebouwen kan de stabiliteit van je wifi verbinding soms wat te wensen overlaten. Vaak komt dat door conflicterende verbindingen. Tegenwoordig zijn hier hele mooie oplossingen voor, die nog niet altijd worden ingezet.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om een virtueel wifi netwerk aan te leggen voor de verschillende bedrijven in het gebouw. Zo is er maar één installatie nodig, maar zijn de netwerken alsnog gescheiden. Je hebt dus je eigen wifi naam en kunt je eigen printers aansluiten.

Wifi voor MKB plaatsen

Wifi op kantoor voor MKB plaatsen biedt daarom ook mogelijkheden om beter bij te houden welke apparaten op dat moment met elkaar storen. De instabiliteit is duidelijk zichtbaar bij de instellingen van de zakelijke wifi, waardoor er nieuwe instellingen kunnen komen om de problemen op te lossen. Wifi op kantoor aan laten leggen voor een bedrijf is immers niet het enige waar je rekening mee moet houden, ook moet je ervoor zorgen dat je te allen tijde met een stabiel netwerk te maken hebt en de oplossingen voor de bedrijfsverzamelgebouwen geheel op elkaar afgestemd zijn.

Enkele voordelen van zakelijke wifi

Ben jij al overtuigd van zakelijke wifi op kantoor? De volgende voordelen van zakelijke wifi aan laten leggen voor een bedrijf kunnen jou helemaal over de streep trekken!

  • Zakelijke wifi op kantoor kan veel verschillende apparaten aan, waarbij de snelheid te allen tijde hetzelfde blijft. De wifi voor MKB plaatsen of juist voor een groter bedrijf kan er dus voor zorgen dat de werkzaamheden niet stil komen te liggen.
  • De zakelijke wifi op kantoor biedt daarbij ook mogelijkheden om de wifi-verbindingen van verschillende bedrijven binnen een gebouw te scheiden. Ieder heeft zijn eigen naam en er kunnen ook gastnetwerken aangemaakt worden. De Wifi Specialist zal dit direct kunnen realiseren zodra de apparatuur geplaatst is en de verbinding tot stand is gebracht.
  • Bij zakelijke wifi zal de Wifi Specialist alle apparatuur leveren en installeren. Terwijl jij je focust op andere zaken binnen het bedrijf, komt de wifi verbinding tot stand en zijn de eerste apparaten aangesloten voordat je er erg in hebt. De Wifi Specialist ontzorgt jou daarom volledig en daar heb jij alleen maar baat bij!

Gratis wifi check!

Hoe goed is de wifi in jouw onderneming? Vraag de gratis wifi check aan en we komen bij je langs!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.