stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Snelle en stabiele wifi laten aanleggen op kantoor

Je vermijdt hoeken in het kantoor, omdat het wifi signaal daar niet goed is. De wifi verbinding valt regelmatig weg, waardoor jij en je collega’s hun werk tijdelijk moeten neerleggen. Soms wacht je een paar minuten voor een website is geladen. Frustrerend! Gelukkig kunnen dat soort problemen makkelijk voorkomen worden. Door onze kennis en ervaring in allerlei panden weten wij hoe we een stabiel en snel netwerk aanleggen. Overal waar je dat nodig hebt.

Gratis wifi check!

Problemen met je wifi? Met onze speciale meetapparatuur en ervaren blik achterhalen wij snel wat het probleem veroorzaakt.

Gratis wifi check

Je wifi op kantoor optimaal beveiligd

Je hoort het regelmatig: gegevens die op straat komen te liggen of systemen die worden gehackt. Een onveilige wifi verbinding kan daar de reden voor zijn. Hoe zit het met de veiligheid van de wifi op jouw kantoor? De Wifi Specialist houdt hier rekening mee bij het aanleggen van je netwerk. Bijvoorbeeld door een gastennetwerk aan te maken.

Wifi in bedrijfsverzamelgebouwen

In bedrijfsverzamelgebouwen kan de stabiliteit van je wifi verbinding soms wat te wensen overlaten. Vaak komt dat door conflicterende verbindingen. Tegenwoordig zijn hier hele mooie oplossingen voor, die nog niet altijd worden ingezet.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om een virtueel wifi netwerk aan te leggen voor de verschillende bedrijven in het gebouw. Zo is er maar één installatie nodig, maar zijn de netwerken alsnog gescheiden. Je hebt dus je eigen wifi naam en kunt je eigen printers aansluiten.

Gratis wifi check!

Hoe goed is de wifi in jouw onderneming? Vraag de gratis wifi check aan en we komen bij je langs!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.