stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Wifi voor bedrijven

Niet alleen thuis is wifi essentieel om te doen wat je wilt doen, dit geldt ook in je bedrijf. Bedenk maar eens hoe het is als je geen wifi hebt op kantoor, op je camping, in je winkel of in je horecabedrijf. Als ondernemer is het belangrijk om te zorgen voor goede wifi voor jezelf en je medewerkers, maar ook voor je klanten. In een winkel of horecabedrijf is het tegenwoordig haast vanzelfsprekend dat hier wifi aanwezig is. En niet alleen dat het aanwezig is, maar ook dat het een stabiele en betrouwbare internetverbinding is. 

Als jouw zakelijke internet momenteel allesbehalve goed is, dan is het tijd om hulp in te schakelen. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. De Wifi Specialist zorgt voor betere wifi of zelfs voor een geheel nieuw wifi netwerk.

Waarom bedrijven snelle en stabiele wifi nodig hebben

Een goed wifi netwerk is voor bedrijven tegenwoordig onmisbaar. Heb je geen goede wifi, dan heeft dat vaak een negatief effect op je bedrijfsprocessen. Als je een kantoorpand hebt, is stabiele en snelle wifi essentieel om productief te werken en meetings zonder haperingen uit te voeren. Heb je een winkel, horecazaak of eigen camping als ondernemer? Dan is goede wifi voor bedrijven een must om de ervaring voor jezelf, de medewerkers en de klanten zo fijn mogelijk te maken. In horecabedrijven en winkels werken betaalsystemen en handheld devices ook steeds vaker op wifi, waardoor het essentieel is dat je beschikt over goed internet. Kortom: genoeg redenen om voor een sterk zakelijk wifi netwerk te zorgen.

Wifi verbeteren of wifi aanleggen in je bedrijf

De Wifi Specialist helpt je graag met het realiseren van stabiele zakelijke wifi. Dat doen wij door te helpen met het verbeteren van wifi netwerken of door compleet nieuwe wifi aan te leggen voor je bedrijf. Wat je ook van ons nodig hebt, onze specialisten staan voor je klaar. Heb je de laatste tijd te maken met lange laadtijden of haperingen? Onze specialisten komen graag bij je langs om te ontdekken wat er aan de hand is. Komen we daarachter, dan zijn wij in staat om vaak met een kleine aanpassing de wifi weer beter te maken. In sommige gevallen is het beter om een compleet nieuw wifi netwerk aan te laten leggen.

Bij De Wifi Specialist kun je rekenen op een bedrijfsnetwerk op maat. Dat is belangrijk om het netwerk aan te laten sluiten bij je wensen, pand, werkzaamheden, aantal werknemers en aantal werkplekken. Op die manier zorgen wij ervoor dat de verbinding overal in je bedrijf stabiel is. Om een bedrijfsnetwerk op maat te realiseren, komen onze specialisten graag een keertje bij je langs. Wij analyseren wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is, zodat je jarenlang geniet van een stabiel, snel netwerk.

Waarom door ons je wifi netwerk aan laten leggen?

Jouw wifi netwerk is bij ons in goede handen, of deze nu geoptimaliseerd dient te worden of je een geheel nieuw zakelijk netwerk nodig hebt. Waarom wij de perfecte partij zijn voor het laten aanleggen van een wifi netwerk voor jouw bedrijf? Wij sommen wat redenen voor je op:

  • Jarenlange expertise
  • Efficiënte en transparante werkwijze
  • Goede service
  • Betrouwbaar advies op maat
  • Apparatuur van hoge kwaliteit
  • Abonnement is makkelijk op te schalen
  • Duidelijke, gespecificeerde offerte

Kies je voor de hulp van onze specialisten, dan kom je nooit voor onverwachte verrassingen te zijn. Wij zijn transparant en onze offertes bevatten geen onduidelijkheden. Wij zorgen ervoor dat jij, je werknemers én je klanten profiteren van de beste verbinding.

Wifi voor bedrijven: Onze werkgebieden

Heb je een bedrijf, kantoor, horecazaak of camping in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam of in de dichte omgeving van deze steden? Dan helpen onze specialisten je graag op weg. Onze professionals met jarenlange ervaring komen graag bij je bedrijf langs om te ontdekken wat er aan de hand is met je wifi of hoe we een uitstekend bedrijfsnetwerk voor je kunnen aanleggen.

Vraag een offerte bij ons op

Ben je jouw langzame wifi netwerk helemaal zat? Dat begrijpen wij maar al te goed. Vraag een offerte bij ons op, zodat je weet wat wij voor je kunnen betekenen. Wij voorzien je van een duidelijke, gespecificeerde offerte die gemaakt is op basis van het aantal vierkante meters, het aantal verdiepingen en het aantal werkplekken van je bedrijf. Je mag die gegevens vooraf zelf naar ons doorsturen, maar onze experts komen hoe dan ook nog even langs om te zorgen dat het zakelijke netwerk perfect past bij jouw situatie.

Contact met ons opnemen

Wil je dat wij een offerte op maat voor je opstellen, zodat je gelijk weet waar je aan toe bent? Neem dan snel contact met ons op. Heb je eerst nog wat vragen voor ons, bijvoorbeeld over de werkwijze, kosten, installatie of apparatuur? Dan staan wij ook voor je klaar. Geen vraag is voor ons te gek, dus schroom niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Contact opnemen doe je door te bellen naar 085 – 110 18 08, het contactformulier op onze website in te vullen of te mailen naar post@dewifispecialist.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

We zijn werkzaam in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht