stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Snelle wifi in de horeca, voor al je gasten

Slechte wifi is steeds vaker een reden voor gasten om je horecazaak niet nog een keer te bezoeken. Tegenwoordig ontkom je er niet aan om je gasten van supersnel en stabiel internet te voorzien, want ook tijdens een bezoekje aan je zaak wil iedereen blijven appen of een foto op social media plaatsen. En natuurlijk wil je mensen die je horecazaak gebruiken om te werken, de allerbeste voorzieningen bieden.

Zonde dus, als de wifi in je horecazaak instabiel of erg traag is. Last van een slome of wegvallende wifi verbinding? Alleen op bepaalde plekken in het gebouw een goede verbinding? De Wifi Specialist zorgt voor krachtige wifi in de horeca.

wifi in de horeca

Gratis wifi check!

Problemen met je wifi? Met onze speciale meetapparatuur en ervaren blik achterhalen wij snel wat het probleem veroorzaakt.

Gratis wifi check

Wifi in de horeca

In alle horecagelegenheden is het belangrijk om goede dekking en snel internet te hebben. In restaurants, b&b’s, koffiebars, cafés, cafetaria’s of buiten op het terras. Gasten willen overal en altijd snel internet. De Wifi Specialist zorgt voor een goede dekking en optimale snelheid overal in de horeca. Voor een hotel betekent dat meestal dat je goed en snel internet wilt aanbieden op alle kamers. In een restaurant wil je dat de gasten overal toegang hebben tot goed werkend wifi en ook op de camping moeten de gasten vlot het internet op kunnen.

Beveiligd gastennetwerk

Je gasten moeten erop kunnen vertrouwen dat ze met een gerust hart het internet kunnen gebruiken. Daarom is het bij wifi in de horeca handig om een beveiligd gastennetwerk aan te leggen. Zo blijft al het verkeer gescheiden en is voor zowel het eigen al het gastennetwerk veiligheid en privacy gegarandeerd. Ook dit regelt de Wifi Specialist graag voor je. En door regelmatig onderhoud en optimalisatie kunnen we ervoor zorgen dat de verbinding ook op lange termijn veilig blijft.

Wifi als marketingtool

Goede wifi zorgt niet alleen voor een fijnere ervaring voor je gasten, maar kan ook worden ingezet als marketingtool. Vraag gasten om een review achter te laten, hun e-mail adres achter te laten of je Facebookpagina te liken, voordat ze kunnen connecten. Zo blijf je ook na het bezoek met je gasten in contact en kun je gerichte marketingacties op je gasten uitvoeren. Het is ook mogelijk om een speciale pagina op je website te laten zien nadat gasten verbonden zijn met je wifi netwerk.

Hierop kun je bijvoorbeeld je menukaart of een speciale actie laten zien. En met een bedankje achteraf zorg je gegarandeerd voor een tevreden klant.

Onze aanpak

De eerste stap is altijd een goede analyse van het probleem. Tijdens een site survey bekijkt onze monteur eerst zorgvuldig het hele gebouw. Met speciale meetapparatuur wordt gekeken wat precies het probleem is en wat er nodig is om om overal een goede dekking te realiseren. Zeker in de horeca zijn er vaak apparaten aanwezig die voor storingen kunnen zorgen (denk aan magnetrons, maar ook alle verschillende devices van de gasten). Daarnaast moet het bereik van wifi in de horeca soms heel groot zijn. Wij zorgen voor de juiste apparatuur, zetten het op de juiste plek en stellen alles goed in.

Heb je al wifi in je horecazaak, maar werkt dat niet optimaal? Wij komen graag een keer langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Vaak kunnen we de situatie met kleine aanpassingen al enorm verbeteren.

Kosten wifi in de horeca

Het is mogelijk om met een minimale hoeveelheid apparatuur een goede dekking te bereiken. Dat kan door toegangspunten slim te plaatsen en door gebruik te maken van sterke zenders die veel gebruikers aankunnen. Snelle en stabiele wifi hoeft dus zeker niet heel duur te zijn en het is niet altijd nodig om te investeren in extra apparatuur.

De kosten zijn afhankelijk van jouw wensen en het gebouw waarin de wifi moet worden geïnstalleerd. Na een gedegen analyse van het probleem is er vrijwel meteen duidelijkheid over de kosten en mogelijkheden.

Neem nu contact op!

Voordelen wifi in de horeca

Goede wifi in de horeca is niet langer vrijblijvend maar een echte must. Met snel internet in je zaak profiteer je van de volgende voordelen:

 • Voldoen aan de verwachting van de klant
  Tegenwoordig verwacht iedereen overal online te kunnen, ook in jouw zaak. Als de wifi niet goed werkt (of niet aanwezig is) is dat voor de meeste mensen reden om naar de concurrent te gaan.
 • Terugkerende klanten en grotere klanttevredenheid
  Een plek waar je klanten lekker kunnen werken of gewoon zonder gedoe het internet op kunnen is voor veel mensen een voorwaarde; die zullen dan ook sneller terugkeren naar jouw zaak.
 • Veilig online
  Klanten kunnen erop vertrouwen dat ze geheel veilig online kunnen zonder zorgen over hun privacy.
 • Efficiënter werken
  Het wifi netwerk kan ook gebruikt worden om efficiënter te werken met handheld devices en bijvoorbeeld een mobiel pinapparaat.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!

Gratis wifi check!

Hoe goed is de wifi in jouw onderneming? Vraag de gratis wifi check aan en we komen bij je langs!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.