icon

Wifi in de horeca

De Wifi Specialist zorgt voor een goede dekking en snelheid overal waar je gasten gebruik maken van het internet. Voor een hotel betekent dat meestal dat je goed en snel internet wilt aanbieden op alle kamers. In een restaurant wil je dat de gasten overal toegang hebben tot goed werkend wifi. Daarnaast is het vaak handig om zowel een intern- als een gastennetwerk aan te maken. Ook dit regelt de Wifi Specialist graag voor je.

Wifi als marketingtool

Goede wifi zorgt niet alleen voor een fijnere ervaring voor je gasten, maar kan ook worden ingezet als marketingtool. Laat gasten bijvoorbeeld gegevens achterlaten of je Facebookpagina liken, voordat ze kunnen connecten. Zo blijf je ook na het bezoek met je gasten in contact. Het is ook mogelijk om een speciale pagina op je website te laten zien nadat gasten verbonden zijn met je wifi netwerk. Hierop kun je bijvoorbeeld je menukaart of een speciale actie laten zien.

Onze aanpak

Wij bekijken het gebouw zorgvuldig en zien zo snel wat er nodig is om overal een goede dekking te realiseren. Zeker in de horeca zijn er vaak apparaten aanwezig die voor storingen kunnen zorgen (denk aan magnetrons). Daarnaast moet het bereik in de horeca soms heel groot zijn. Wij zorgen voor de juiste apparatuur, zetten het op de juiste plek en stellen alles goed in.

Heb je al wifi in je horecazaak, maar werkt dat niet optimaal? Wij komen graag een keer langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Vaak kunnen we de situatie met kleine aanpassingen al sterk verbeteren.

Kosten wifi in de horeca

Het is mogelijk om met een minimale hoeveelheid apparatuur een goede dekking te bereiken. Dat kan door toegangspunten slim te plaatsen en door gebruik te maken van sterke zenders die veel gebruikers aankunnen. Snelle en stabiele wifi hoeft dus zeker niet heel duur te zijn. De kosten zijn afhankelijk van jouw wensen en het gebouw waarin de wifi moet worden geïnstalleerd.

Onze beloftes

  • Snelle service
  • Slimme oplossingen
  • Vaste prijzen
085 - 130 53 93

We zijn telefonisch dagelijks bereikbaar tussen 09:00 en 21:00.

Neem contact op

9.7

Op basis van 169 beoordelingen scoren wij gemiddeld een 9.8. 100% van onze klanten raadt ons aan.

Professioneel en betrouwbaar! Topservice!

10

Linda

Gouda

Zou je ons aanbevelen? Ja

Service met kennis en souplesse

10

Jan

Amsterdam

Zou je ons aanbevelen? Ja

Perfecte deskudigheid

10

Frans

Amsterdam

Zou je ons aanbevelen? Ja

Snel en fijn geregeld.

10

Willem-Jan Vos

Amsterdam

Zou je ons aanbevelen? Ja

Top geregeld. Snel en praktisch.

10

Steef van berkel

Amsterdam

Zou je ons aanbevelen? Ja

warp speed door hele huis!

10

guido

Amsterdam

Zou je ons aanbevelen? Ja

Hulp en installatie op maat

8

Jeroen

Purmerend

Zou je ons aanbevelen? Ja

Goed advies en oplossingen snel geïmplementeerd

9

Sander

Hoofddorp

Zou je ons aanbevelen? Ja

De problemen met de wifi zijn helaas niet opgelost.

4

Bart-Jan

Walraven

Zou je ons aanbevelen? Nee

Snel en effectief

8

Egon

Rotterdam

Zou je ons aanbevelen? Ja