stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Wifi experts met meer dan 10 jaar ervaring

Er zijn aardig wat misverstanden rondom wifi. Zo horen we vaak dat wifi nu eenmaal niet zo stabiel is als internet via een kabel en dat je daar weinig aan kunt doen. Wij bewijzen echter dat het wél mogelijk is om met wifi een snelle, stabiele internetverbinding te creëren. Onze ervaren wifi monteurs zorgen ervoor dat je weer kunt vertrouwen op je netwerk.

Zowel zakelijk als particulier

De Wifi Specialist is er voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Al jaren leggen we betrouwbare wifi netwerken aan in huizen, kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen, hotels en restaurants. Elke situatie en elk gebouw is anders, waardoor er geen standaard oplossing is. Door onze ervaring weten we echter snel te achterhalen wat er nodig is voor een stabiele verbinding.

Betrouwbaar advies op maat

Er wordt wat betreft wifi veel verkeerd advies gegeven door internetproviders en elektronica-leveranciers. Ze raden aan om van kanaal te wisselen of om een sterkere router aan te schaffen die alles weg blaast. Vaak omdat ze niet beter weten, maar vooral omdat ze niet op locatie zijn geweest. Daardoor zijn ze zich niet bewust van het daadwerkelijke bereik in het gebouw en de factoren die het signaal kunnen verstoren. Onze monteurs komen altijd eerst langs op locatie. Alleen dan kunnen we zorgen voor een optimale verbinding.

Op zoek naar een wifi expert? Wij zijn actief in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van de Randstad.

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

We zijn werkzaam in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht