stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Wifi problemen oplossen in Amsterdam.

Op zoek naar een wifi monteur in Amsterdam? Wij helpen zowel bedrijven als particulieren bij het realiseren van een snel en betrouwbaar netwerk. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat je op je wifi netwerk kunt vertrouwen. We lossen problemen voor je op of leggen een volledig nieuw netwerk aan.

Wifi monteur aan huis in omgeving Amsterdam

Woon je in Amsterdam en ben je op zoek naar een goede wifi monteur? Dan helpen wij je graag bij het aanleggen van een stabiel wifi netwerk. Problemen met je huidige netwerk? Wij komen bij je langs en lossen ze voor je op. Zo kun je weer genieten van stabiel en snel internet. Voor particulieren hanteren we een vast tarief van € 150,- incl. BTW met ‘no cure, no pay’ garantie. Je betaalt dus niks als blijkt dat we je probleem niet kunnen oplossen.

Problemen met zakelijk wifi oplossen

Heeft jouw bedrijf, winkel of horecazaak in Amsterdam last van traag of instabiel wifi? Wil je een nieuw netwerk laten aanleggen? Verhelp en voorkom problemen door een professionele wifi monteur in Amsterdam in te schakelen. Met onze specialistische kennis, jarenlange ervaring en speciale meetapparatuur helpen wij bedrijven al jaren aan een stabiele internetverbinding. Neem contact met ons op en we maken vrijblijvend een offerte voor je op.

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

We zijn werkzaam in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht