stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

De Wifi Specialist: jouw wifi monteur in Amsterdam

We kunnen er tegenwoordig niet meer zonder: wifi. Met goede wifi kun je optimaal surfen op het internet, series kijken of op social media scrollen. Voor bedrijven is goede wifi natuurlijk onmisbaar om effectief te werken. Dat je wifi snel is, is dus een must. Hiervoor is een snel en betrouwbaar wifi-netwerk nodig en daar helpen wij je graag bij. Voor zowel het aanleggen van een nieuw netwerk als voor het oplossen van problemen met je huidige netwerk ben je bij de Wifi Specialist aan het juiste adres. Wij zijn dé wifi monteur in Amsterdam. Neem contact met ons op om een afspraak te maken!

Wifi monteur aan huis in omgeving Amsterdam

Heb je problemen met je huidige wifi-netwerk? Bijvoorbeeld dat deze telkens wegvalt of heel langzaam is? Tijd om te kijken naar een oplossing! Onze wifi monteur in Amsterdam zorgt ervoor dat jij binnen no-time weer van een betrouwbaar en snel wifi-netwerk geniet. Ook voor het aanleggen van een nieuw netwerk zit je bij ons goed. Als je woonachtig bent in Amsterdam komen we gewoon bij je langs en heb jij voor je het weet weer stabiel en snel internet! Voor particulieren hanteren we een vast tarief van € 175 incl. BTW* met een ‘no cure, no pay’ garantie. Kunnen we jouw probleem niet oplossen? Dan betaal je dus niets.

(excl. voorrijkosten afhankelijk van locatie)

Wifi monteur bij je bedrijf

Onze wifi monteur in Amsterdam is ook in te schakelen voor de zakelijke markt. Als je een bedrijf, winkel of andere zaak hebt en te maken hebt met wifi problemen, dan lost onze professionele wifi monteur deze graag voor je op. Een goede wifi-verbinding is voor ondernemingen ontzettend belangrijk. Zo is jouw onderneming 24/7 bereikbaar en kan er productiever gewerkt worden. Door de jaren heen hebben wij al veel bedrijven aan een stabiel wifi-netwerk geholpen en dit kunnen we ook voor jou betekenen.

Of je nu een sterk wifi-netwerk wilt aanleggen voor je bedrijf of huidige problemen wilt oplossen: bij ons is het in goede handen. Neem dus vooral contact met ons op bij interesse, dan maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op.

Waarom kiezen voor de Wifi Specialist?

Waarom wij een betrouwbare partner zijn voor een snel en stabiel wifi-netwerk, voor zowel particulieren als zakelijk? Wij sommen hieronder een aantal redenen voor je op:

  • Wifi experts met meer dan 10 jaar ervaring
  • We gebruiken speciale meetapparatuur
  • Altijd betrouwbaar advies op maat
  • We komen langs bij jou op locatie
  • We hanteren scherpe prijzen
  • Altijd een heldere offerte voor bedrijven

Onze werkwijze

Maak je een afspraak bij onze wifi monteur in Amsterdam? Dan komt onze monteur bij je langs om de situatie te bekijken. Wij vertellen jou wat we voor je kunnen betekenen en communiceren duidelijk over de kosten. De Wifi Specialist zorgt voor snel en stabiel wifi, waar je het ook nodig hebt.

Een afspraak maken met onze wifi monteur in Amsterdam

Ben je enthousiast geworden en wil je graag dat wij jouw wifi naar een hoger niveau tillen? Maak dan een afspraak, zodat we zo snel mogelijk bij jouw thuis of op kantoor kunnen langskomen. Contact met ons opnemen kun je doen door te bellen naar 085 – 130 53 93, een mailtje te sturen naar post@dewifispecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Heb je eerst nog wat vragen voor ons? Over onze werkwijze, de kosten of iets anders? Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor je klaar en beantwoorden je vragen graag. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Dan bespreken we geheel vrijblijvend de mogelijkheden.

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

We zijn werkzaam in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht