stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Analyseer de wifi van je bedrijf met een site survey

Voor een optimale dekking en een efficiënt gebruik van apparatuur is het belangrijk om goed te weten hoe een gebouw in elkaar zit. Daarom voeren wij altijd een site survey uit voordat we je wifi netwerk aanleggen. Zo zorgen we voor een sterk signaal, overal waar je dat nodig hebt.

Dit doen we tijdens de site survey

Voor de site survey komt een van onze specialisten bij je langs. Hij zal het gebouw bekijken en met speciale meetapparatuur kijken waar eventuele stoorfactoren zitten. Vervolgens zal hij kijken wat voor apparatuur op welke plek geplaatst moet worden om een optimale dekking te bereiken.

  1. Inventariseren van je wensen en eisen
  2. Bekijken eigenschappen van het gebouw
  3. Analyseren van eventuele stoorfactoren (andere netwerken, apparatuur, etc.)
  4. Eventueel bestaand netwerk analyseren
  5. Bepalen welke apparatuur op welke locaties nodig is

De uitkomst van de site survey bespreken we eerst met jou. Na jouw akkoord gaan we aan de slag met de uitvoering van het plan.

Waarom een site survey belangrijk is

Een wifi signaal kan door van alles verstoord worden. Bijvoorbeeld door muren, apparaten en andere wifi netwerken. Bovendien moeten er in grote gebouwen soms grote afstanden overbrugd worden. Daar komt nog bovenop dat een overdaad aan access points juist averechts kan werken. Wil je overal waar je dat nodig hebt snelle en stabiele wifi? Dan zul je rekening moeten houden met die factoren. Een site survey is dus essentieel.

Interesse in een Site Survey? Neem dan contact op!

Gratis wifi check!

Hoe goed is de wifi in jouw onderneming? Vraag de gratis wifi check aan en we komen bij je langs!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.