Reviews

Top bedrijf.

De Elektroloog Aalsmeer werkt met heel veel plezier samen met De Wifi Specialist. Alleen ga je sneller, Samen kom je verder!

10

Alles werkt geweldig

Na jaren lang allerlei routers etc veranderd te hebben en uren aan de telefoon gehangen te hebben met ziggo (incl monteurs over de vloer) wegens haperend internet toch maar eens een professional ingeschakeld. Nu 1,5 maand later kan ik zeggen het werkt geweldig. Hadden we jaren eerder moeten doen.

10

Alle problemen met WIFI perfect opgelost!

Jaren problemen gehad om op álle verdiepingen en in iedere uithoek van het pand goede WiFi ontvangst te krijgen. Had alle hoop daarop al een beetje opgegeven maar Bart van de WiFi Specialist heeft het voor elkaar gekregen. Met recht een specialist.

10

Vakkundig en snel

Snel een afspraak en snel en naar volle tevredenheid opgelost.

10

Goede Service!

Goede service! Nam mooi de tijd om alles verholpen worden. Aanrader!

10

Snelle service

Vond snel waar de fout zat en leverde pasklare oplossing

10

Excellent en efficient

Echte expert

10

Uitstekende service

Na 2 jaar onstabiele wifi, eindelijk verlost! Bart heeft goede kennis van zaken, herkent het probleem snel en stelt gauw de oplossing. Als iets overbodig lijkt, geeft hij dat eerlijk aan. Zeer betrouwbaar en netjes.

10

Professioneel en snel!

Snel en deskundig advies. Internet meteen 6 keer zo snel!

10

Vakkundig en snel!

Bart heeft enkele jaren geleden bij ons de wifi op kantoor geregeld en nu dat omgezet moest worden naar ons nieuwe kantoor hebben we hem weer gebeld. Alles goed en snel geregeld!

10

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

We zijn werkzaam in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht