stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Jouw wifi monteur in Rotterdam.

Je bent na een drukke dag net een serie aan het kijken totdat je scherm begint te haperen. O nee, dat betekent vaak niet veel goeds! De kans is groot dat het met je wifi te maken heeft als je last hebt van haperingen of een oneindig lange laadtijd. Als je regelmatig problemen hebt met je wifi, dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Bij ons ben je hiervoor in goede handen. Een stabiele wifi-verbinding is tegenwoordig onmisbaar, voor zowel thuis als bij bedrijven.

De monteurs van de Wifi Specialist helpen je bij het aanleggen van een nieuw netwerk of het oplossen van problemen met je huidige netwerk. Hulp nodig bij je thuis of op kantoor? Als dé wifi monteur van Rotterdam staan wij voor je klaar. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, dan komen we zo snel mogelijk bij je langs!

De voordelen van het inschakelen van de Wifi Specialist

  • Specialisten met meer dan 10 jaar ervaring
  • Speciale meetapparatuur
  • Komen langs bij je op locatie
  • Scherpe prijzen en no cure, no pay garantie
  • Betrouwbaar advies op maat
  • Heldere offerte voor bedrijven

Wifi monteur aan huis in omgeving Rotterdam

Woon je in omgeving Rotterdam en ben je op zoek naar dé specialist voor het oplossen van je wifi-problemen? Dankzij onze hulp heb je voor je het weet weer een stabiel en snel wifinetwerk. Of je nou niet tevreden bent met je huidige netwerk en graag een nieuwe wilt laten aanleggen of juist een probleem hebt dat je zelf niet kan oplossen, bij ons zit je goed. Onze monteurs komen gewoon thuis bij je langs om je van dienst te zijn.

Je betaalt een vast tarief van €225 incl. BTW.* Bij de Wifi Specialist profiteer je van een ‘no cure, no pay’ garantie. Lukt het ons niet om het probleem met je wifinetwerk op te lossen? Dan hoef je niets te betalen.

(excl. voorrijkosten afhankelijk van locatie)

Problemen met zakelijk wifi oplossen

Heeft jouw bedrijf, winkel of horecazaak in Rotterdam last van traag of instabiel wifi? Dat is erg vervelend, want veel bedrijven zijn tegenwoordig afhankelijk van hun internetverbinding. Werknemers kunnen hun werk niet doen, bezoekers raken gefrustreerd en het kan ook nog eens implicaties hebben voor je bereikbaarheid. Onze wifi monteurs komen graag bij je langs om problemen op te lossen. Ook voor het aanleggen van een nieuw netwerk kun je bij ons terecht.

Wifiproblemen bij je bedrijf

Niet alleen voor particulieren staan we klaar, ook als je bedrijf gevestigd is in de omgeving van Rotterdam kun je onze monteurs inschakelen voor hulp. In je bedrijf is een stabiel wifinetwerk essentieel om zorgeloos te werken. Het aanleggen van een nieuw wifinetwerk hebben wij al voor diverse bedrijven gedaan en hopen dit ook voor jou te betekenen. Ben je jouw onstabiele wifi helemaal zat en heb je onze hulp hard nodig? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Indien je hier akkoord mee bent, zorgen wij ervoor dat er binnen no time een professionele wifi monteur in Rotterdam bij je aanbelt.

Maak een afspraak bij onze wifi monteur in Rotterdam

Ben je klaar met die vervelende wifiproblemen? Onze monteurs zorgen ervoor dat die problemen straks helemaal verleden tijd zijn. Wacht niet langer en maak snel een afspraak. Dit doe je door contact met ons op te nemen via het contactformulier, te bellen naar 085 – 130 53 93 of te mailen naar post@dewifispecialist.nl. Zit je nog met vragen? Neem ook dan vooral contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

We zijn werkzaam in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht