stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Wifi problemen oplossen in Rotterdam.

Woon je in de omgeving van Rotterdam en heb je problemen met je wifi? Of moet er een nieuw netwerk aangelegd worden? Schakel dan een wifi monteur van de Wifi Specialist in. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren bij het realiseren van een snel en betrouwbaar netwerk.

Wifi monteur aan huis in omgeving Rotterdam

Problemen met je wifi thuis? Wij komen graag bij je langs en lossen ze voor je op. Zo kun je weer genieten van snel en stabiel internet. Dat scheelt een hoop frustratie. Wij hanteren voor particulieren een vast tarief van € 150,- incl. BTW met ‘no cure, no pay’ garantie. Als wij het probleem niet kunnen oplossen betaal je niks.

Problemen met zakelijk wifi oplossen

Heeft jouw bedrijf, winkel of horecazaak in Rotterdam last van traag of instabiel wifi? Dat is erg vervelend, want veel bedrijven zijn tegenwoordig afhankelijk van hun internetverbinding. Werknemers kunnen hun werk niet doen, bezoekers raken gefrustreerd en het kan ook nog eens implicaties hebben voor je bereikbaarheid. Onze wifi monteurs komen graag bij je langs om problemen op te lossen. Ook voor het aanleggen van een nieuw netwerk kun je bij ons terecht.

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

We zijn werkzaam in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht