stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Wifi voor hotels

Thuis, op kantoor, in de bus of trein of op vakantie: tegenwoordig zijn we bijna overal online. Ben je de eigenaar van een hotel, dan is het ook belangrijk om daarvoor een uitstekende verbinding te zorgen. Hotels zonder wifi zien we tegenwoordig nog maar weinig. Om de ervaring van je gasten zo positief mogelijk te maken, is het dan ook belangrijk om hierin te investeren. Heb je momenteel een slecht wifi netwerk? Dan leidt dat mogelijk tot negatieve reacties van je gasten en dat moet je zien te voorkomen als je graag succesvol wordt.

Als je wifi slecht is of je een compleet nieuw zakelijk netwerk nodig hebt, dan zit je bij ons goed. Onze specialisten helpen je er graag bij om je wifi door heel het hotel beter te maken of om een wifi netwerk aan te leggen waar je totaal geen omkijken meer naar hebt. 

wifi voor hotels

Gratis wifi check!

Problemen met je wifi? Met onze speciale meetapparatuur en ervaren blik achterhalen wij snel wat het probleem veroorzaakt.

Gratis wifi check

De voordelen van goede wifi voor hotels

Zelf ben je waarschijnlijk ook iemand die na het inchecken snel checkt of er wifi verbinding in de lobby of in je hotelkamer aanwezig is. Het is dan vervelend als deze verbinding niet of nauwelijks werkt. Zorg je voor goede wifi in je hotel, dan heeft dat in ieder geval de volgende voordelen:

 • Je voldoet aan de verwachting van je gasten
 • Je verbetert de ervaring van je gasten
 • Grotere kans op terugkerende klanten
 • Hoge klanttevredenheid
 • Gasten kunnen veilig online zijn
 • Werknemers werken efficiënter

Goede dekking

In een hotel is het belangrijk om een goede dekking te hebben. Je wilt tenslotte dat iedereen in je hotel gebruik kan maken van snel en stabiel internet. Onze specialisten helpen je daar graag bij. Wij zorgen dat je hotel niet alleen voorzien is van snelle en stabiele wifi in de lobby of in het restaurant, maar ook in alle hotelkamers.

Als je een goede verbinding in heel het hotel biedt, heeft dat als voordeel dat je gasten eenvoudig online kunnen. Om een mailtje te sturen, een filmpje te kijken, op social media te scrollen of om een WhatsAppje te versturen. Hoe het internet werkt in je hotel, speelt een grote rol in de ervaring van je gasten. Als je een goede indruk wilt maken en de kans op terugkerende gasten wilt vergroten, dan is het dus een must om een zakelijk netwerk van hoge kwaliteit te hebben. En laat dat nou net zijn waar wij gespecialiseerd in zijn!

Zorg voor een beveiligd netwerk

Laat je door ons je wifi netwerk aanleggen, reken dan op een goed beveiligd netwerk. Gasten vinden het belangrijk dat zij veilig online kunnen zijn, zonder dat zij zich druk hoeven te maken om hun veiligheid of privacy. Onze specialisten helpen je graag met het realiseren van een netwerk dat door gasten met een gerust hart gebruikt kan worden. Gasten zitten tenslotte niet te wachten op een netwerk dat onveilig en privacygevoelig is.

Waarom aankloppen bij de Wifi Specialist?

Wil je je wifi in je hotel verbeteren of voor een stabiele verbinding zorgen met een compleet nieuw wifi netwerk? Bij ons ben je in goede handen. Waarom wij de juiste partij voor je zijn? Wij zetten hieronder een aantal redenen op een rijtje:

 • Meer dan tien jaar ervaring in het verbeteren en aanleggen van wifi netwerken
 • Efficiënte en transparante werkwijze
 • Altijd betrouwbaar advies op maat
 • Apparatuur van hoge kwaliteit
 • Duidelijke offerte
 • Goede service

Je mag bij ons aankloppen als je problemen hebt met je huidige verbinding of als je het ziet zitten om een compleet veilig bedrijfsnetwerk aan te leggen. De Wifi Specialist zorgt voor de juiste apparatuur en een professionele installatie. Dankzij onze jarenlange expertise weten wij als geen ander wat nodig is om je hotel te voorzien van de best mogelijke wifi. 

Vraag een offerte aan

Wil je weten waar je aan toe bent als je voor ons kiest? Wij stellen graag een duidelijke, gespecificeerde offerte voor je op. Het opstellen van de offerte doen wij op basis van je wensen en het aantal vierkante meters, verdiepingen en kamers. Je mag die gegevens zelf aan ons verstrekken, maar om een beter beeld te krijgen van de situatie en om een aanpak op maat te maken komen wij graag ook een keertje bij je langs. Zo realiseren wij een wifi netwerk dat perfect aansluit bij de situatie. Met behulp van onze duidelijke, transparante offerte weet je precies waar je aan toe bent. Wij zorgen ervoor dat je niet zomaar voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Neem contact met ons op

Voor zowel het opvragen van een offerte als het stellen van vragen is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Wil je eerst meer weten over onze werkwijze, kosten, installatie, apparatuur of monteurs? Aarzel dan niet om je vraag aan ons te stellen. Wij beantwoorden je vragen graag om je te voorzien van de antwoorden die je nodig hebt. Contact opnemen is mogelijk door te bellen naar 085 – 110 18 08, een mailtje te sturen naar post@dewifispecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen op de website.

Gratis wifi check!

Hoe goed is de wifi in jouw onderneming? Vraag de gratis wifi check aan en we komen bij je langs!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.