stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Stabiel wifi netwerk thuis aanleggen

Je zit klaar om een lekker filmpje te kijken, maar de film blijft steeds hangen. Of je bent aan het genieten van muziek via Spotify en dat ene nummer wordt om de paar seconden onderbroken. Misschien wil je iets opzoeken, maar draait het laadicoontje na 10 seconden nog steeds… Wij snappen als geen ander hoe frustrerend dit is. Een traag of onstabiel wifinetwerk thuis is niet nodig, daarom lossen we het graag voor je op! Wij, van de Wifi Specialist, zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een nieuw thuisnetwerk óf verbeteren je huidige netwerk. En daarmee beloven we je dat jouw lievelingsnummer zonder onderbroken te worden gewoon afspeelt wanneer je maar wilt.

Je wifi thuis weer stabiel

Heb je slecht bereik op sommige plekken in huis? Is je wifi langzaam of valt het steeds weg? Wij zorgen ervoor dat je verbinding weer stabiel is. Je verbinding kan herstellen door betere apparatuur te installeren, maar vaak is het voldoende om je bestaande apparatuur te verplaatsen of juist in te stellen. Zo kun je weer zorgeloos gebruik maken van je wifi. Overal in huis!

Door nieuwe stoorzenders of vanwege hogere eisen die je aan je netwerk stelt, kan instabiliteit ontstaan. Dat wil niemand! In dat geval kun je overwegen om je netwerk te laten optimaliseren. Één van onze specialisten legt een stabiel wifi netwerk bij je aan, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van je bestaande apparatuur en alleen upgraden waar nodig. Zo kun je weer door je hele woning gebruik maken van stabiel internet.

De Wifi Specialist aan huis: vaste prijs, snelle service

Voor € 175,- incl. BTW komt er een wifi monteur bij je thuis langs (excl. voorrijkosten afhankelijk van locatie). Binnen twee uur tijd probeert onze thuisnetwerk specialist – ja, zo noemen wij die – vast te stellen wat het probleem is en lost het probleem direct op. Vaak kunnen we binnen korte tijd heel veel doen om je wifi thuis te verbeteren. We verbeteren met onze service in bijna ieder geval de snelheid en de stabiliteit van je netwerk. Wanneer door onze specialisten wordt geconstateerd dat je huidige netwerk eigenlijk niet meer past bij wat je vraagt van je internet, dan kun je ook een stabiel wifi netwerk door ons laten aanleggen.

*Deze aanbieding geldt alleen voor particulieren.

No cure no pay

Als wij de situatie niet kunnen verbeteren hoef je niet te betalen. Zo zeker zijn we van onze zaak.

Wat je thuisnetwerk kan verstoren

Er kunnen veel redenen zijn waarom jouw wifi thuis (op sommige plekken) instabiel of traag is. Een bepaald apparaat, zoals de magnetron, kan bijvoorbeeld voor een verstoring zorgen. Of misschien conflicteert jouw wifi signaal met dat van de buren. Door onze ervaring en professionele apparatuur achterhalen wij vaak heel snel wat er nodig is om jouw verbinding te verbeteren.

Stabiel wifi netwerk thuis aanleggen

De Wifi Specialist helpt je ook graag bij het aanleggen van een nieuw wifi netwerk. Het aanleggen van een thuisnetwerk wordt vaak onderschat, waardoor er op termijn problemen ontstaan. Bijvoorbeeld door conflicterende wifi signalen, verkeerde instellingen, verstorende apparaten of een onjuiste plaatsing van de router. Wij zien vaak dat er dan dure routers en versterkers gekocht worden, terwijl dat meestal helemaal niet nodig is. Als je het aanleggen van je wifi thuis aan een expert overlaat kun je erop vertrouwen dat je wifi netwerk nog jaren snel en stabiel is.

Professionele hulp zonder onnodige kosten

Heb je alles al geprobeerd, maar is je wifi nog steeds instabiel? Met een professioneel aangelegd thuisnetwerk komt dit niet vaak voor. Wil je dit voorkomen? Dan is het verstandig om een stabiel wifi netwerk aan te laten aanleggen door één van onze professionals. Wanneer je besluit om een stabiel wifi netwerk door ons aan te laten leggen, gooien we niet direct al je huidige apparatuur weg, maar kijken we ook wat nog bruikbaar is in je huidige situatie en hoe we geen onnodige kosten hoeven te maken.

Een stabiel wifi netwerk laten aanleggen door hogere eisen?

Ben je meer van je netwerk gaan vragen, omdat je bijvoorbeeld met meer mensen van hetzelfde netwerk gebruik maakt? Of ben je onlangs bijvoorbeeld begonnen met online-games? Dan kan het zijn dat de snelheid en de capaciteit van je netwerk niet meer toereikend is voor de eisen die je stelt aan je internet. Je kunt veel tijd investeren om zelf je verbinding te verbeteren, maar je kunt ook een stabiel wifi netwerk laten aanleggen door professionals. De Wifi Specialist doet dit graag voor je.

Benut de volledige internetsnelheid

We kunnen ervoor zorgen dat je met een verbeterd netwerk beter gebruik maakt van je internet. De snelheid van het internet wordt grotendeels bepaald door de snelheid die je afneemt van je provider, maar dat is lang niet alles. Om de internetsnelheid die je van je provider krijgt volledig te benutten, heb je de juiste kabels en routers nodig. Dit kunnen onze specialisten voor je vaststellen. We gaan voorbereid op pad, dus hebben we alles tot onze beschikking om het effect van een betere kabel naar je router te testen.

Voor iedere situatie een stabiele verbinding door de Wifi Specialist

Overweeg je om een stabiel wifi netwerk te laten aanleggen omdat je een nieuw of groter gebied wilt voorzien van internet? Dan kan de Wifi Specialist je helpen door de best passende oplossing voor je netwerk te vinden. Dit kan het aanpassen van je huidige apparatuur zijn, of het leggen van een nieuw netwerk, maar ook een deel van het netwerk. Hoe dan ook zorgen wij ervoor dat je internetverbinding weer stabiel is. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

We zijn werkzaam in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht