stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Stabiel wifi thuis aanleggen

Je zit klaar om een lekker filmpje te kijken, maar de film blijft steeds hangen. Of je bent aan het genieten van muziek via Spotify en dat ene nummer wordt om de paar seconden onderbroken. Misschien wil je iets opzoeken, maar draait het laadicoontje na 10 seconden nog steeds… Wij snappen als geen ander hoe frustrerend een trage verbinding is. Een traag of onstabiel wifinetwerk thuis is niet nodig, daarom lossen we het graag voor je op! Wij, van de Wifi Specialist, zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een nieuw thuisnetwerk óf verbeteren je huidige netwerk. En daarmee beloven we je dat jouw lievelingsnummer zonder onderbroken te worden gewoon afspeelt wanneer je maar wilt.

Stabiel wifi thuis aanleggen

Heb je slecht bereik op sommige plekken in huis? Is je wifi verbinding langzaam of valt je wifi signaal steeds weg? Wij zorgen ervoor dat je draadloze verbinding weer stabiel is. Je thuisnetwerk kan je herstellen door betere apparatuur te installeren, maar vaak is het voldoende om je bestaande apparatuur te verplaatsen of juist in te stellen. Zo kun je weer zorgeloos gebruik maken van je wifi. Overal in huis!

Door nieuwe stoorzenders of vanwege hogere eisen die je aan je wifi netwerk stelt, kan instabiliteit ontstaan. Dat wil niemand! In dat geval kun je overwegen om je wifi verbinding te laten optimaliseren. Één van onze specialisten gaat een thuisnetwerk aanleggen bij jou, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van je bestaande wifi apparatuur en zij gaan dit alleen upgraden waar nodig. Zo kun je weer door je hele woning gebruik maken van een stabiele draadloze verbinding.

De Wifi Specialist aan huis: vaste prijs, snelle service

Voor € 175,- incl. BTW komt er een wifi monteur bij je thuis langs (excl. voorrijkosten afhankelijk van locatie). Binnen twee uur tijd probeert onze thuisnetwerk specialist – ja, zo noemen wij die – vast te stellen wat het probleem is en lost het probleem direct op. Vaak kunnen we binnen korte tijd heel veel doen om je wifi thuis te verbeteren. We verbeteren met onze service in bijna ieder geval de snelheid en de stabiliteit van je thuisnetwerk. Wanneer door onze specialisten wordt geconstateerd dat je huidige draadloze verbinding eigenlijk niet meer past bij wat je vraagt van je internet, dan kun je ook een stabiel wifi netwerk door ons laten aanleggen.

*Deze aanbieding geldt alleen voor particulieren.

No cure no pay

Als wij de situatie niet kunnen verbeteren hoef je niet te betalen. Zo zeker zijn we van onze zaak.

Wat je thuisnetwerk kan verstoren

Er kunnen veel redenen zijn waarom jouw wifi thuis (op sommige plekken) instabiel of traag is. Een bepaald apparaat, zoals de magnetron, kan bijvoorbeeld voor een verstoring in je wifi verbinding zorgen. Of misschien botst jouw wifi signaal met dat van de buren. Door onze ervaring en professionele wifi apparatuur, achterhalen wij vaak heel snel wat er nodig is om jouw draadloze verbinding te verbeteren en jouw draadloos netwerk versterken.

Stabiel wifi thuis aanleggen

De Wifi Specialist helpt je ook graag bij het aanleggen van een nieuw wifi netwerk. Het aanleggen van een thuisnetwerk wordt vaak onderschat, waardoor er op termijn problemen ontstaan. Bijvoorbeeld door conflicterende wifi signalen, verkeerde instellingen, verstorende apparaten of een onjuiste plaatsing van de router. Wij zien vaak dat er dan dure routers en versterkers gekocht worden, terwijl dat meestal helemaal niet nodig is. Als je het aanleggen van je wifi thuis aan een expert overlaat kun je erop vertrouwen dat je wifi verbinding nog jaren snel en stabiel is.

Een snel draadloos netwerk zonder onnodige kosten

Heb je alles al geprobeerd, maar is je draadloze verbinding nog steeds instabiel? Met een professioneel aangelegd thuisnetwerk komt dit niet vaak voor. Wil je dit voorkomen? Dan is het verstandig om een stabiel wifi netwerk aan te laten aanleggen door één van onze wifi professionals. Wanneer je besluit om een stabiel wifi netwerk door ons aan te laten leggen en je wifi bereik te vergroten, gooien we niet direct al je huidige apparatuur weg, maar kijken we ook wat nog bruikbaar is in je huidige situatie en hoe we geen onnodige kosten hoeven te maken.

Een stabiel wifi netwerk laten aanleggen door hogere eisen?

Ben je meer van je thuisnetwerk gaan vragen, omdat je bijvoorbeeld met meer mensen van hetzelfde draadloze verbinding gebruik maakt? Of ben je onlangs bijvoorbeeld begonnen met online-games? Dan kan het zijn dat de snelheid en de capaciteit van je netwerk niet meer toereikend is voor de eisen die je stelt aan je internet. Je kunt veel tijd investeren om zelf je thuisverbinding te verbeteren, maar je kunt ook een stabiel wifi netwerk laten aanleggen door professionals. De Wifi Specialist is de beste oplossing voor jou.

Wifi thuis aanleggen: benut de maximale internetsnelheid

We kunnen ervoor zorgen dat je met een verbeterd netwerk beter gebruik maakt van je internet. De snelheid van het internet wordt grotendeels bepaald door de snelheid die je afneemt van je provider, maar dat is lang niet alles. Om de internetsnelheid die je van je provider krijgt volledig te benutten, heb je de juiste kabels en routers nodig. Dit kunnen onze specialisten voor je vaststellen. We gaan voorbereid op pad, dus hebben we alles tot onze beschikking om het effect van een betere kabel naar je router te testen.

Voor iedere situatie een stabiele draadloos netwerk door de Wifi Specialist

Overweeg je om een stabiel draadloos netwerk te laten aanleggen omdat je een nieuw of groter gebied wilt voorzien van internet? Dan kan de Wifi Specialist je helpen door de best passende oplossing voor je thuisnetwerk te vinden. Dit kan het aanpassen van je huidige apparatuur zijn, of het leggen van een nieuw netwerk, maar ook een deel van het netwerk. Hoe dan ook zorgen wij ervoor dat je internetverbinding weer stabiel is. Wil je snel wifi thuis aanleggen en weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

We zijn werkzaam in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht