stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Stabiel wifi thuisnetwerk laten aanleggen

Je wilt lekker een filmpje kijken, maar hij blijft steeds hangen. Of je bent aan het genieten van muziek via Spotify en dat fijne nummer wordt om de paar seconden onderbroken. Of misschien wil je iets opzoeken, maar draait het laadicoontje na 10 seconden nog steeds… Wij weten hoe frustrerend het is als je wifi thuis traag of instabiel is. Daarom lossen we het graag voor je op. We komen een nieuw thuisnetwerk aanleggen of verbeteren je huidige netwerk.

Je wifi thuis weer stabiel

Heb je slecht bereik op sommige plekken in huis? Is je wifi langzaam of valt het steeds weg? Wij zorgen ervoor dat je verbinding weer stabiel is. Soms door betere apparatuur te installeren, maar vaak is het voldoende om je bestaande apparatuur te verplaatsen of anders in te stellen. Zo kun je weer zorgeloos gebruik maken van je wifi. Overal in huis.

De Wifi Specialist aan huis: vaste prijs, snelle service

Voor € 150,- incl. BTW komt er een wifi monteur bij je thuis langs (excl. voorrijkosten afhankelijk van locatie). In twee uur tijd probeert onze thuisnetwerk specialist vast te stellen wat het probleem is en het probleem direct op te lossen. Vaak kunnen we binnen korte tijd heel veel doen om je wifi thuis te verbeteren.

*Deze aanbieding geldt alleen voor particulieren.

No cure no pay

Als wij de situatie niet kunnen verbeteren hoef je niet te betalen. Zo zeker zijn we van onze zaak.

Wat je thuisnetwerk kan verstoren

Er kunnen veel redenen zijn waarom jouw wifi thuis (op sommige plekken) instabiel of traag is. Een bepaald apparaat, zoals de magnetron, kan bijvoorbeeld voor een verstoring zorgen. Of misschien conflicteert jouw wifi signaal met dat van de buren. Door onze ervaring en professionele apparatuur achterhalen wij vaak heel snel wat er nodig is om jouw verbinding te verbeteren.

Thuisnetwerk laten aanleggen

De Wifi Specialist helpt je ook graag bij het aanleggen van een nieuw wifi netwerk. Het aanleggen van een thuisnetwerk wordt vaak onderschat, waardoor er op termijn problemen ontstaan. Bijvoorbeeld door conflicterende wifi signalen, verkeerde instellingen, verstorende apparaten of een onhandige plaatsing van de router. Wij zien vaak dat er dan dure routers en versterkers gekocht worden, terwijl dat meestal helemaal niet nodig is. Als je het aanleggen van je wifi thuis aan een expert overlaat kun je erop vertrouwen dat je wifi netwerk nog jaren lekker snel en stabiel is.

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

We zijn werkzaam in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht