WiFi thuis

/WiFi thuis
WiFi thuis 2020-05-10T13:35:32+01:00

Snelle en professionele monteur nodig voor je WiFi thuis?

Heb je thuis last van trage WiFi of heb je slecht bereik? Heb je alleen op bepaalde plekken in huis een goede verbinding?

Je WiFi thuis weer stabiel

Je wilt lekker een filmpje kijken, maar hij blijft steeds hangen. Of je bent aan het genieten van muziek via Spotify en dat fijne nummer wordt om de paar seconden onderbroken. Of misschien wil je iets opzoeken, maar draait het laadicoontje na 10 seconden nog steeds… Ik weet hoe frustrerend het is als je WiFi thuis traag of instabiel is.

Heb je slecht bereik op sommige plekken in huis? Is jouw WiFi vooral langzaam en onbetrouwbaar? Tijd om de Wifi Specialist in te schakelen om je WiFi helemaal goed in te richten. Ik zorg ervoor dat jouw frustraties verleden tijd zijn en dat je weer zorgeloos films kunt kijken en muziek kunt luisteren. Overal in huis!

  • snelle service

  • slimme oplossingen

  • vaste prijzen

Contact opnemen

Klanten die je voor gingen:

Wat kan je WiFi thuis verstoren?

Er kunnen veel redenen zijn waarom jouw WiFi (op sommige plekken) instabiel of traag is. Soms is andere of aanvullende apparatuur nodig, maar vaak helpt het al als je apparatuur op een slimmere plek zet of anders instelt. Het kan ook dat een bepaald apparaat, zoals de magnetron, voor een verstoring zorgt. Of misschien conflicteert jouw WiFi signaal met dat van de buren. Door mijn ervaring en mijn professionele apparatuur achterhaal ik vaak heel snel wat er nodig is om jouw verbinding te verbeteren. Zo kun jij weer genieten van snelle, stabiele WiFi. Overal in huis!

Vaste prijs, snelle service

Voor € 150,- inclusief BTW* kom ik bij je thuis langs (inclusief voorrijkosten voor Amsterdam). Voor dit bedrag heb ik twee uur de tijd om vast te stellen wat het probleem is en met een oplossing te komen. Over het algemeen kan ik binnen korte tijd heel veel doen om je WiFi thuis te verbeteren. Veel tevreden klanten gingen u voor.

*Deze aanbieding geldt alleen voor particulieren.

No cure no pay!

Als ik de situatie niet kan verbeteren zal ik geen kosten berekenen! Dat is mijn garantie.

Maak een afspraak

Bel nu voor een afspraak, dan zorg ik ervoor dat je WiFi zo snel mogelijk weer up and running is. Je mag me natuurlijk ook mailen.

Wij komen vrijblijvend bij je langs. No cure, no pay!