stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Zakelijk een stabiel wifi netwerk laten aanleggen voor je bedrijf

Zakelijke wifi laten aanleggen binnen jouw bedrijfspand? Laat dat maar aan ons over! Binnen veel bedrijven geldt dat er niet gewerkt kan worden als er geen internetverbinding is. Een slechte verbinding kan online meetings verstoren en kan de productiviteit verlagen. Het is dus belangrijk dat je een stabiel wifi netwerk hebt. Zakelijke wifi laten aanleggen voor jouw bedrijf is dus een echte must. Wil jij zeker zijn van een stabiel netwerk? Dat snappen wij als geen ander en gaan graag met je aan de slag! 

Stabiel en zakelijke wifi laten aanleggen

Elk bedrijf heeft andere wensen en elk pand zit anders in elkaar. Daarom legt de Wifi Specialist jouw zakelijke wifi netwerk volledig op maat aan. We komen eerst bij je langs om te analyseren wat er nodig is om een goede, stabiele dekking te realiseren. Vervolgens zorgen we voor een netwerk waar je jarenlang geen omkijken meer naar hebt.

Zakelijke wifi laten aanleggen, voordat je dit wilt laten doen is het wel goed om te weten wat je er allemaal mee kunt. Het is een wifi-verbinding die voor kantoorpanden bedoeld is. Denk daarbij niet alleen aan grotere bedrijfspanden, maar ook een thuiskantoor of een bedrijfswoning. Voor deze panden moet er, zoals genoemd, een stabiele dekking beschikbaar zijn. De werkzaamheden moeten soepel verlopen en de snelheid moet hoger zijn om al het internetverkeer op te kunnen vangen. Een gemiddeld thuisnetwerk is hiervoor niet geschikt. De snelheid is immers beduidend lager en met meerdere apparaten zal het elkaar tegenwerken.

Zakelijke wifi laten aanleggen, de installatie

Wij zorgen voor een professionele installatie van je wifi netwerk. Onze monteurs kiezen de apparatuur die past bij je behoeften en hangen het op de juiste plek. Ook stellen ze alles slim in. Zo heb je bijvoorbeeld geen last van conflicterende signalen en hoef je niet van netwerk te wisselen om te kunnen printen.

Voor de installatie zijn een aantal zaken vereist. Zo moet er als eerste een aansluiting aanwezig zijn voor het internet. Dit punt is in veel gebouwen al aanwezig, maar het kan ook zijn dat een monteur deze aan moet leggen. Dit moet altijd op de juiste plek gebeuren, omdat de wifi-verbinding overal in het pand moet werken. Zodra dit voltooid is, zal de monteur de instellingen plaatsen. Een groot aantal apparaten zullen ieder een eigen signaal krijgen. Zo werkt iedere printer en iedere computer gedurende de dag en komen de werkzaamheden op de werkvloer niet stil te liggen.

Zakelijke wifi laten aanleggen, apparatuur

Goede apparatuur is een must in een zakelijke omgeving. Bovendien moet alles goed met elkaar samenwerken, want je verbinding is zo sterk als de zwakste schakel. Wij werken altijd met degelijke, zakelijke apparatuur die past bij jouw behoeften. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sterke router en een modem die de wifi-verbinding tot stand brengt. Het is een router die een snellere en krachtigere verbinding heeft dan de apparatuur die je in een huishouden tegenkomt.

De gemiddelde apparatuur binnen een huishouden, is niet gemaakt voor grote zakelijke netwerken. Onze specialisten weten welke apparaten het best aansluiten op jouw behoeften. Kies je voor ons, dan weet je zeker dat je de juiste apparatuur in huis haalt! 

Flexibele en betaalbare wifi oplossingen

Zakelijke wifi laten aanleggen? Dat doen wij natuurlijk graag voor je, je komt dan nooit voor verrassingen te staan. Van te voren stellen we een gespecificeerde offerte op. Dat doen we op basis van het aantal werkplekken, het aantal vierkante meters en het aantal verdiepingen. Deze gegevens kun je zelf al doorgeven, maar onze specialisten zullen hier ook nog naar kijken voordat het zakelijke wifi aanleggen kan beginnen. Zo weet je zeker dat het allemaal op jouw situatie aangepast is.

Zakelijke wifi laten aanleggen, de extra voordelen

Zakelijke wifi laten aanleggen brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Zo heb je te allen tijde een stabiel netwerk, waarmee je de werkzaamheden binnen het bedrijf uit kunt voeren. Het maakt niet uit hoeveel apparaten erop aangesloten zijn en hoeveel verdiepingen jouw bedrijfspand heeft, jouw wifi netwerk doet het altijd. Een ander groot voordeel is de vele extra’s, zoals het hosten van een FTP-server voor jouw website en het aansluiten van een pinautomaat.

Je zal merken dat bij het zakelijke wifi laten aanleggen, het proces ook veel flexibeler verloopt dan bij een thuisnetwerk. Waar je normaal gesproken voor een langere tijd vast zit aan een bepaalde snelheid, kun je bij jouw zakelijke abonnement snel opschalen. Handig voor wanneer jouw bedrijf sneller groeit dan je in gedachten had. Ook bij andere keuzes zijn de aanpassingen snel te maken. Je hoeft hiervoor alleen maar contact op te nemen met onze specialisten, waarna alles voor jou geregeld wordt.

Zakelijke wifi laten aanleggen, hoe zorg je voor een stabiel netwerk?

Voor bedrijven is snelle en stabiele wifi tegenwoordig een must. Veel bedrijfsprocessen zijn ervan afhankelijk. Werknemers hebben het nodig om hun werk uit te kunnen voeren en klanten of gasten rekenen erop. Bovendien zijn telefoons en betaalsystemen steeds vaker afhankelijk van wifi. Jij wilt uiteraard zakelijke wifi laten aanleggen waarop je blind kunt vertrouwen. Wij regelen het graag voor je en kunnen jouw zakelijke wifi aanleggen.

Onze specialisten weten exact hoe ze een bedrijfsnetwerk aanleggen, waar je helemaal geen omkijken meer naar hebt. Om dat te bewerkstelligen leveren we áltijd maatwerk. Wat voor verbinding je nodig hebt is immers afhankelijk van het type werkzaamheden, het aantal werknemers en ook van de afmetingen en de inrichting van het bedrijfspand. Het is immers niet de bedoeling dat de ene helft van het kantoor een stabielere verbinding heeft dan de andere helft.

Wanneer wij wifi in je bedrijfspand aanleggen, dan hoef je je hier geen moment zorgen over te maken. Onze specialisten zorgen ervoor dat er vanaf iedere werkplek sprake zal zijn van een stabiele internetverbinding, ongeacht het aantal werkplekken en verdiepingen in je bedrijfspand. Heb je ook privé wifi wensen? Kijk dan hoe wij thuis stabiele wifi netwerken aanleggen!

Waarom ons je wifi netwerk laten aanleggen? 

Wij hebben jarenlange expertise bij het aanleggen van zakelijk wifi netwerken en zorgen ervoor dat je netwerk stabiel is. Netwerkproblemen kunnen een bedrijf veel geld kosten. We raden je daarom aan om je netwerk in één keer goed aan te laten leggen. Zo voorkom je een hoop problemen en ook ergernissen. Niets is namelijk vervelender dan wanneer de verbinding wegvalt vlak voor een belangrijke meeting of deadline. 

Zakelijke wifi laten aanleggen door onze specialisten? Wij werken efficiënt, zonder dat verbindingsproblemen roet in het eten gooien. Wij zorgen ervoor dat het netwerk snel genoeg is, vooral stabiel. Stabiliteit is namelijk minstens net zo belangrijk als de snelheid van het netwerk. Daarbij staan wij voor service, die mag je bij ons altijd verwachten. Wij hebben een zeer transparante werkwijze en je weet dus altijd waar je aan toe bent. 

Vraag nu een offerte aan! 

Zakelijke wifi laten aanleggen, is dat de oplossing die je zoekt voor in jouw bedrijfspand? Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we een offerte op maat voor je kunnen opstellen. Hierin nemen wij je mee in kosten en leggen je precies uit wat we gaan doen. We hebben er zin in! 

Gratis wifi check!

Hoe goed is de wifi in jouw onderneming? Vraag de gratis wifi check aan en we komen bij je langs!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.