stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Wifi problemen oplossen in Utrecht.

Op zoek naar een wifi monteur in Utrecht? Wij helpen zowel particulieren als bedrijven in de omgeving van Utrecht en de rest van de Randstad. Of je nu een nieuw netwerk wilt laten aanleggen of een probleem met je wifi hebt, wij regelen het graag voor je. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat je op je wifi netwerk kunt vertrouwen.

Wifi monteur aan huis in omgeving Utrecht

Woon je in Utrecht of een andere plaats binnen de Randstad? Dan helpen wij je graag bij het aanleggen van een stabiel wifi netwerk. Heb je problemen met je huidige netwerk? Dan lossen we die graag voor je op. Voor particulieren hanteren we een vast tarief van € 175,- incl. BTW. * met ‘no cure, no pay’ garantie. Je betaalt dus niks als blijkt dat we je probleem niet kunnen oplossen.

(excl. voorrijkosten afhankelijk van locatie)

Wifi in de horeca of op kantoor

Onze monteurs helpen ook bedrijven bij het realiseren van een stabiel wifi netwerk. Is jouw kantoor of horecazaak gevestigd in Utrecht of een andere plek in de Randstad? Onze professionele wifi monteurs leggen graag een nieuw netwerk voor je aan of lossen problemen met je bestaande netwerk op. Wij zorgen voor een stabiele dekking, overal waar je dit nodig hebt. Neem contact met ons op en we maken vrijblijvend een offerte voor je op.

Wifi problemen oplossen in Utrecht

Ons leven speelt zich tegenwoordig grotendeels online af en een instabiele internetverbinding is heel frustrerend. Heb je alles al geprobeerd en kunnen zelfs de wifi monteurs van je provider je niet veel verder helpen? Onze monteurs komen graag bij je langs om de situatie te bekijken. Vaak kunnen problemen met je wifi met kleine aanpassingen verholpen worden.

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

We zijn werkzaam in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht