stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Wifi voor stadions

Of we nu genieten van een Tegenwoordig vinden we het vanzelfsprekend om altijd en overal online te zijn. drankje in een gezellig café, ontspannen op een zonnig terras, op vakantie zijn, winkelen in de stad of een spannende sportwedstrijd bijwonen in een stadion, mensen verwachten dat ze steeds moeiteloos kunnen verbinden met het internet.

 

Stadions, door hun specifieke bouw, grote omvang en hordes bezoekers, vormen echter een unieke uitdaging op het gebied van bereik. Bij De Wifi Specialist begrijpen we deze uitdaging als geen ander. Onze specialisten helpen je dan ook graag om een stabiele en veilige wifiverbinding in je stadion aan te leggen of om het bestaande bereik te optimaliseren.

wifi voor stadions

Gratis wifi check!

Problemen met je wifi? Met onze speciale meetapparatuur en ervaren blik achterhalen wij snel wat het probleem veroorzaakt.

Gratis wifi check

De behoefte aan wifi voor stadions

Fans die een stadion bezoeken, verwachten niet alleen een goed zitje met geweldig zicht op het speelveld en eten en drinken binnen handbereik, maar ook een vlotte en veilige internetverbinding. Ze willen hun ervaringen namelijk graag meteen in realtime kunnen delen. Of het nu gaat om een selfie met het speelveld op de achtergrond of een video van een spectaculair doelpunt, wifi zorgt dat deze momenten onmiddellijk online kunnen worden gezet. Daarnaast willen supporters ter plaatse ook graag up-to-date blijven met scores en nieuwtjes uit andere wedstrijden of evenementen.

Een stabiele wifiverbinding is daarnaast ook belangrijk voor je betaalsystemen en biedt je ook de mogelijkheid om zelf te experimenteren met moderne technologieën zoals AR en VR. Door wifi voor stadions aan te bieden, maak je de ervaring van supporters zo positief mogelijk.

 

De uitdagingen van wifi in stadions

Helaas is het voor stadions meestal niet makkelijk om vlotte en betrouwbare wifi aan te bieden. De constructie van stadions, in de meeste gevallen gemaakt van beton en staal, vormt vaak een barrière voor goed bereik. Ook de grootte heeft een belangrijke invloed: hoe groter een ruimte, hoe moeilijker het vaak is om overal een sterk signaal te hebben. Daarnaast proberen supporters tijdens een evenement ook allemaal tegelijkertijd te verbinden met het netwerk, wat het nog moeilijker maakt.

 

Met zoveel apparaten die op hetzelfde moment verbinding maken, zijn er bovendien ook beveiligingszorgen. Het is belangrijk om een netwerk te hebben dat bestand is tegen mogelijke bedreigingen. Supporters willen namelijk gebruik kunnen maken van je netwerk, zonder zich zorgen te maken over hun online privacy en veiligheid.

 

Waarom kiezen voor de ervaren experts van de wifi specialist?

Wil je graag wifi aanleggen in je stadion? Bij De Wifi Specialist ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij hebben de expertise en ervaring om snelle, stabiele én veilige wifi-oplossingen voor stadions te bieden, zodat fans kunnen genieten van alle voordelen en jij een goede indruk kunt maken. Waarom wij de juiste partij voor je zijn? Dat leggen we je graag uit.

 

Site survey

We bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij de specifieke behoeften van je locatie. Elk stadion is namelijk uniek en heeft dus andere noden. Daarom komen we graag eerst langs voor een site survey. Tijdens deze gratis analyse bekijken we zorgvuldig het hele gebouw en onderzoeken we waar eventuele problemen zitten. We bepalen welke apparatuur we waar moeten plaatsen zodat je kunt genieten van een snelle en stabiele verbinding.

 

Aanleggen of verbeteren

De resultaten van deze analyse bespreken we vervolgens met jou. Ga je akkoord met dit plan? Dan gaan we voor je aan de slag en leggen we wifi in je stadion aan. We zorgen vervolgens voor een vlotte installatie en de juiste apparatuur, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

 

Heb je al een wifiverbinding in je stadion, maar is het bereik niet optimaal? Ook dan komen wij graag eens langs om samen te bekijken hoe we kunnen helpen. Vaak kunnen enkele kleine aanpassingen de kwaliteit van je verbinding al verbeteren.

 

Offerte

De kosten zijn afhankelijk van je behoeften. Voor we aan de slag gaan, stellen onze specialisten op basis van je wensen en de noden van je gebouw een gedetailleerde offerte op. Zo weet je meteen wat je kunt verwachten.

 

Wifi voor stadion: Contacteer ons

Weet je niet helemaal zeker wat je mogelijkheden zijn met wifi in stadions en wil je daarover graag professioneel advies? Wil je graag eerst meer weten over onze werkwijze? Of wil je een gespecificeerde offerte laten opstellen? Dan helpen onze experts je graag verder. We luisteren naar je vragen en geven je alle informatie die je nodig hebt. Je kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen op onze website, een mailtje te sturen naar post@dewifispecialist.nl of door ons te bellen op het nummer 085 – 110 18 08.

Gratis wifi check!

Hoe goed is de wifi in jouw onderneming? Vraag de gratis wifi check aan en we komen bij je langs!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.