stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Bedrijfsnetwerk laten aanleggen

Om in je bedrijfspand een fatsoenlijke wifi verbinding te hebben, is één ding heel belangrijk: professioneel een bedrijfsnetwerk laten aanleggen. Met een slechte verbinding kan immers de productiviteit een flinke klap krijgen. Een bedrijfsnetwerk opzetten is in het huidige zakelijke klimaat niets minder dan een absolute must. Naast de dagelijkse werkzaamheden, die in veel gevallen nagenoeg stil liggen zonder internetverbinding, zijn talloze processen tegenwoordig afhankelijk van een goed functionerend netwerk. Een stabiel bedrijfsnetwerk laten aanleggen begint natuurlijk bij het in kaart brengen van al die processen en functionaliteiten in je bedrijfspand, magazijn, showroom en overige locaties waar je graag verbonden wilt blijven.

Waarom een stabiel bedrijfsnetwerk opzetten noodzakelijk is

Een stabiel bedrijfsnetwerk opzetten draait niet alleen om de e-mails en WhatsApp berichten die jouw medewerkers versturen. Er zijn nog veel meer belangrijke factoren die een goed werkend netwerk essentieel maken in het bedrijfsleven. Dit hoeft niet enkel te gaan over wifi, maar ook over een bedraad netwerk, of een netwerk op afstand. Je printers, de computers van je medewerkers, smartphones en tablets, laptops, soms zelfs deurintercom, CCTV en huisautomatisering. Maar achter die voor de hand liggende voorbeelden ligt nog de noodzaak van beveiliging. Denk bijvoorbeeld aan automatische backups, updates en online security.

Bedrijfsnetwerk laten aanleggen voor dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse processen

Afhankelijk van het soort bedrijfsvoering in jouw organisatie zijn er een flink aantal geautomatiseerde processen mogelijk. De eerder genoemde updates zijn van groot belang in het beschermen van gevoelige informatie en gegevens van je klanten, medewerkers en andere relaties. Vaak worden deze updates wekelijks volgens een automatisch proces voltooid. In sommige gevallen gebeurt dit zelfs dagelijks. Ook urenregistratie, salarisverwerking, verzuim, kilometerregistratie en al die andere belangrijke processen leunen hevig op de aanwezigheid van een goed werkend netwerk. Het is dus van essentieel belang om een stabiel en betrouwbaar bedrijfsnetwerk te laten aanleggen in en om jouw bedrijfspand.

Hoe ver reikt jouw bedrijfsnetwerk?

Naast het kantoor, de winkel en de logistieke afdeling kun je denken aan vertegenwoordigers of accountmanagers. Ook zij zijn afhankelijk van een correct functionerend netwerk. Ligt dit stil, dan kan bepaalde belangrijke software zoals CRM niet worden gebruikt. E-mails komen niet aan en daardoor raken processen in de war. Bestellingen van klanten komen niet op tijd binnen, webshops lopen vast, servers raken overbelast of de printer stopt halverwege een grote printopdracht met werken. VoIP-telefoons werken niet meer, de draadloze deurintercom geeft geen seintje wanneer die belangrijke klant voor de deur staat en het CCTV systeem heeft plotseling last van uitvallende camera’s. Hoe ver reikt jouw bedrijfsnetwerk zonder correcte verbinding?

Op professionele wijze een bedrijfsnetwerk laten aanleggen

Al deze problemen zijn eenvoudig te voorkomen! En dat is maar goed ook, want welke organisatie heeft tijd, geduld en geld om de gevolgen van een falend netwerk te overzien? Jouw bedrijfsnetwerk laten aanleggen door De Wifi Specialist verzekert je bedrijf, je medewerkers en jezelf van een stabiele connectie. Die online meetings kunnen dus ongestoord doorgaan, ieder WhatsAppje komt keurig aan, de bestelling van je klant is op tijd binnen en de printer doet ongestoord zijn werk. De pinautomaat blijft werken tijdens de transactie van je klant en alles verloopt op rolletjes.

Jarenlang geen omkijken naar je bedrijfsnetwerk

Of je nu in een groot bedrijfspand met een flink aantal medewerkers hebt, of als ZZP’er een thuiskantoor runt. Ieder bedrijf is gebaat bij een stabiel bedrijfsnetwerk dat jarenlang in orde blijft. De Wifi Specialist zorgt niet alleen dat alles keurig netjes werkt, maar ook dat je Wifi verbinding razendsnel is. Geen hoekje in je bedrijfspand of thuiskantoor dus, waar je zonder hoeft te zitten. Met een stabiele dekking en high speed internet zijn jouw dagelijkse werkzaamheden alles waar je je op hoeft te focussen. Die werkzaamheden verlopen soepel met zakelijke wifi van een hoog niveau.

Bedrijfsnetwerk laten aanleggen door doorgewinterde monteurs

De professionele monteurs van De Wifi Specialist zijn zorgvuldig geselecteerd én opgeleid. Deze specialisten weten precies wat zij moeten doen om de verbinding optimaal te krijgen. Stoorzenders worden in kaart gebracht en met de juiste apparatuur wordt gezorgd dat er overal in en om het pand verbinding is. Het is daarbij natuurlijk belangrijk dat onze specialisten toegang hebben tot belangrijke sleutelposities in je bedrijfspand. Met jarenlange ervaring, kennis en doordacht maatwerk wordt dus ook in jouw pand gezorgd voor uitstekende wifi. Op efficiënte wijze wordt razendsnel gezorgd voor een uitstekend functionerend netwerk. Een professioneel bedrijfsnetwerk opzetten is voor onze experts dagelijkse kost.

De gratis wifi check van De Wifi Specialist

Wil je eerst eens kijken hoe goed de wifi in jouw onderneming werkt? Doe dan de gratis wifi check bij De Wifi Specialist. Onze ervaren specialisten brengen een bezoekje aan jouw bedrijfspand en kijken zorgvuldig waar verbeteringen mogelijk zijn. Dit kost helemaal niets, maar het potentiële voordeel is enorm. Sneller en stabieler internet kan juist door onze vakmensen worden gefaciliteerd. Een nieuw bedrijfsnetwerk laten aanleggen doe je niet zomaar.

Zekerheid van een stabiel netwerk

Ben je het beu om steeds problemen te hebben met je bestaande netwerk en wil jij een stabiel bedrijfsnetwerk laten aanleggen? Neem dan contact op met De Wifi Specialist. Wij voorzien je van doordacht advies op maat, doen de gratis wifi check en geven je een totaal en transparant beeld van de mogelijkheden in jouw bedrijfspand. Vraag onze vriendelijke medewerkers naar de mogelijkheden en ga samen met De Wifi Specialist goed verbonden de toekomst in.

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

We zijn werkzaam in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht