stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Internet installeren of verbeteren? Onze monteur helpt

Wil je een nieuw netwerk laten aanleggen? Of werkt je internet niet naar behoren? Onze internet installateurs helpen je graag. Door onze kennis en ervaring zorgen we voor een snel en betrouwbaar netwerk in elk gebouw.

Wij zijn actief als internet monteur in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van de Randstad.

Internet installateur thuis, op kantoor of in de horeca

Ben je op zoek naar een installateur voor je wifi thuis, op kantoor of in de horeca? Wij hebben jarenlange ervaring met het aanleggen en verbeteren van internet in allerlei gebouwen. Wij zorgen ervoor dat je weer op je netwerk kunt vertrouwen. We zien vaak snel wat het probleem veroorzaakt en hoe dit kan worden opgelost. Soms is er betere apparatuur nodig, maar vaak is het voldoende om bestaande apparatuur te verplaatsen.

Zijn er plaatsen die niet met wifi te bereiken zijn? Dan zorgen we er door middel van kabels voor dat je daar alsnog toegang tot het internet hebt. Elk gebouw en elke situatie is uniek. Daarom bepalen onze internet monteurs altijd op locatie welke oplossing het meest geschikt is.

Internet installeren

Ga je verhuizen, start je een nieuw bedrijf of open je een extra vestiging? Onze internet installateurs zorgen ervoor dat je snel en stabiel internet hebt, overal waar je dat nodig hebt. Zowel voor bedrijven als voor particulieren is internet tegenwoordig extreem belangrijk. Daarom is het slim om het direct goed en professioneel te laten aanleggen. Dat voorkomt problemen in de toekomst.

Internetproblemen blijvend oplossen

Als je wilt dat het internet in je kantoorpand of horecazaak stabiel blijft is het slim om het regelmatig te laten controleren en optimaliseren. Door veranderende behoeften, wijzigingen aan de inrichting en verouderde apparatuur kun je na een tijdje problemen ervaren met het internet. Wij komen graag met een afgesproken regelmaat, tegen een vast tarief, bij je langs om dit voor je te regelen. Zo blijft je internet stabiel en snel.

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

We zijn werkzaam in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht