stars

op basis van reviews. raadt ons aan!

Overal bereik, thuis of op kantoor.

In huis of kantoor het wifi bereik vergroten? Wij helpen je graag, zodat je weer kunt vertrouwen op je wifi netwerk. Overal waar jij dat nodig hebt. En kunnen we het bereik toch niet vergroten? Dan betaal je ons niks. No cure, no pay.

Wifi bereik thuis vergroten

Zeker bij grote huizen kan het wifi signaal te zwak zijn om dekking te geven door het hele huis. Heb jij bijvoorbeeld een zolder of een flinke tuin? Grote kans dat jouw wifi signaal daar zwak en instabiel is. Wij lossen dit probleem graag voor je op en zorgen ervoor dat je overal in huis snel en stabiel wifi hebt. We onderzoeken het probleem en kunnen eventueel een tactisch geplaatste wifi signaalversterker plaatsen om het bereik van je wifi te vergroten. Daardoor wordt niet alleen jouw zolder of tuin voorzien van een wifi verbinding, maar kunnen ook de verbindingen in andere ruimtes van het huis versterkt worden.

Je wifi bereik vergroten op kantoor of in de horeca

Een goede wifi verbinding is voor bedrijven tegenwoordig van groot belang. Heb je een slechte verbinding in sommige hoeken van je kantoor? Dan kan dat flinke gevolgen hebben voor de productiviteit van je werknemers. Wij helpen je bij het vergroten van je bereik, zodat je altijd en overal op je wifi netwerk kunt vertrouwen.

Ben je actief in de horeca en klagen je gasten over een slechte verbinding? Hebben sommige kamers in je hotel geen goede dekking? Wij denken graag met je mee over de beste oplossing.

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

We zijn werkzaam in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht