WiFi voor Horeca 2019-07-22T21:25:21+01:00

WiFi voor Horeca? Professioneel & snel geregeld

Last van een trage of wegvallende WiFi-verbinding in jouw horecazaak? Alleen op bepaalde plekken in het gebouw een goede verbinding? De WiFi Specialist zorgt voor krachtige WiFi voor bedrijven in de horeca.

De Wifi Specialist helpt je snel uit de brand bij problemen.

Ik ben altijd snel ter plaatse en zal:

  • met speciale meetapparatuur een netwerkscan doen en zo vaststellen waar het probleem ligt

  • storingen door andere apparaten zoals magnetron of DECT-telefoon opsporen

  • de access points (routers e.d.) op de juiste plek te zetten, zodat je ook op meerdere verdiepingen goede ontvangst hebt

  • de apparatuur beter instellen

  • als nodig de hardware vervangen door slimmere apparatuur.

Contact opnemen

Klanten die je voor gingen:

WiFi voor alle gasten

Als ondernemer in de horeca weet je dat je gasten er vanuit gaan dat je goede WiFi hebt. Voor veel mensen is slechte WiFi een reden om niet nog een keer langs te komen. Zonde dus, als de WiFi in je horecazaak instabiel of erg traag is. Problemenmet je WiFi verbinding kunnen het succes van je zaak in de weg zitten. Daarnaast is het mogelijk om gasten zich te laten aanmelden via een speciale pagina waar ze hun gegevens achterlaten, je pagina op Facebook liken of een speciale pagina van je website te zien krijgen. Een mooie manier van marketing voor je bedrijf.

WiFi voor de horeca: dekking en snelheid

De WiFi Specialist zorgt voor een goede dekking en snelheid daar waar de gasten gebruik maken van het internet. Voor een hotel betekent dat meestal dat je goed en snel internet wilt aanbieden op alle kamers. Heb je een restaurant? Dan wil je dat de gasten overal toegang hebben tot goed werkend WiFi. Daarnaast is het vaak handig om zowel een intern- als een gastennetwerk aan te maken. Ook dat kan ik voor je regelen.

Wij komen vrijblijvend bij je langs. No cure, no pay!

Wat de WiFi Specialist kan betekenen

Je kunt mij inschakelen voor het aanleggen van de WiFi voor jouw horeca onderneming. Ik bekijk het gebouw zorgvuldig en zie zo snel wat er nodig is om overal een goede dekking te realiseren. Ik zorg voor de juiste apparatuur, zet het op de juiste plek en stel alles goed in. Dit heeft namelijk allemaal veel invloed op je WiFi-verbinding. Zeker in de horeca zijn er vaak apparaten aanwezig die voor storingen kunnen zorgen (denk aan magnetrons). Daarnaast moet het bereik in de horeca soms heel groot zijn.

Heb je een bestaande zaak, maar is je WiFi momenteel niet optimaal? Ik kom graag een keer langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Vaak kan ik de situatie met kleine aanpassingen al sterk verbeteren.

Wat zijn de kosten?

Het is mogelijk om met een minimale hoeveelheid apparatuur een goede dekking te bereiken. Dat kan door toegangspunten slim te plaatsen en door gebruik te maken van sterke zenders die veel gebruikers aankunnen. Goede, stabiele WiFi hoeft dus zeker niet heel duur te zijn. De kosten zijn afhankelijk van jouw wensen en het gebouw waarin de WiFi moet worden geïnstalleerd.

Maak een vrijblijvende afspraak

Ik kom graag en vrijblijvend langs voor een afspraak op locatie, zodat ik een goede inschatting kan maken van de mogelijkheden en kosten voor een goed draadloos netwerk.