Wat klanten zeggen 2020-07-16T21:02:20+01:00

“Wij zijn een hostel met ruim 100 bedden. Goede WiFi is voor onze vaak jonge hostel gasten heel belangrijk. Met de wifi installatie die de Wifi Specialist heeft aangelegd heeft iedereen altijd snel en stabiel internet. “

Richard Lam (45) Manager | Eigenaar


We hebben jarenlang veel problemen gehad met onze wifi verbinding in onze koffiebar en vaak viel ook de internet verbinding van onze pin-automaat weg. Super vervelend als mensen willen betalen of op hun laptop werkten. Verschillende personen lukte het niet om dit op te lossen, maar Bart heeft in een keer het opgelost, dat was super fijn. Nu hebben we nooit meer problemen, Daarom hebben we hem ook gelijk voor onze nieuwe locatie gevraagd, waar hij weer even goed werk heeft verricht. Hij is ook heel behulpzaam en hij reageert super snel op vragen.

Noortje (34) | eigenaresse

De WIFI Specialist heeft het WIFI netwerk in zowel onze kantoren- als in onze evenementsruimte aangelegd. De kwaliteit hiervan is uitstekend. Onlangs hebben wij een Hackaton gefaciliteerd, waarbij 200 IT-ers de gehele dag tegelijkertijd via ons netwerk hun activiteiten moesten uitvoeren. Zowel de tijdelijke upgrade-, de gezamenlijke voorbereiding richting de klant als de monitoring op de dag zelf verliep vlekkeloos. Bart is een professional die niet alleen zijn afspraken nakomt maar ook oprecht betrokken is bij het gezamelijk neerzetten van een goed resultaat. Een aanrader!

Robert Beugeling | General Manager


Waar anderen faalden had de Wifi-specialist in één dag goed werkende, stabiele wifi in het gehele pand verzorgd! Wij zijn heel erg blij met zijn expertise en kunde en raden hem dan ook van harte aan. Hij is goed bereikbaar, komt zijn afspraken na en is ook nog eens vriendelijk.

Madelon Grit | Eigenaar

De Wifi Specialist helpt bij elk klein en groot probleem met de Wifi verbinding door de gehele zaak/kantoor/keuken. Als je belt, komt hij altijd zo snel mogelijk langs en heeft tot nu toe het probleem altijd binnen kortste tijd kunnen verhelpen. Hij heeft ervoor gezorgd dat onze beveiligings- camera beelden het optimaal doen. Hij komt regelmatig langs om alles door te checken en te optimaliseren. Hij helpt vaak ook met kleine en grotere computerproblemen.
Wij zijn als Dwaze Zaken super blij met de Wifi Specialist. Alles zit hier top op orde. Super service, super kennis, flexibel, vriendelijk. Top.

Sonja de Groot (41) | general manager/owner

Wij wilden in ons restaurant perfect werkend en snel internet. Maar met veel gasten die tegelijkertijd op ons netwerk zaten, leverde dat wat problemen op. Bart kwam langs en zorgde voor een oplossing met een paar kleine aanpassingen. Hierdoor is de wifi razendsnel en alle gasten (en ik dus ook) dik tevreden! Ook bij een storing of iets dergelijks staat hij vaak dezelfde dag nog op de stoep en gaat pas weg als alles weer werkt.

Casper Holtkamp | eigenaar

Bart is goed bereikbaar, en heeft ons op zeer korte termijn weten te helpen aan een probleemloos wifi-netwerk. We hebben hem gelijk onze andere vergaderruimtes laten aanpakken, en hebben sindsdien geen problemen meer gehad!

Wouter van der Krol (29) SR Account Manager 

 

Voor de fabriekswinkel van Urban Cacao aan de Rozengracht is het van essentieel belang om een goed netwerk te hebben. Van complete wifidekking en bekabeling in het hele pand tot en met het oplossen van netwerkproblemen is door Bart zeer vakkundig gedaan en opgelost. Hier hebben we weer iedere dag veel baat bij en kunnen we onze klanten bedienen met onze zelfgemaakte chocolade.

Hans Mekking (49) eigenaar

De Wifi Specialist heeft voor al onze afhaal- en restaurant locaties het hele netwerk herstructureert en sindsdien zitten we nooit meer met wifi of andere netwerk problemen. Ook bij externe storingen of weggevallen internet door externe factoren, alles is gestandaardiseerd en geautomatiseerd, nooit meer gezeur, heerlijk.

GJ Witzel (31) | eigenaar

 

Bart is fantastisch. Hij heeft voor ons het netwerk aangelegd en later uitgebreid. Onlangs hadden wij een probleem met Ziggo en heeft Bart binnen een halve dag een tijdelijk oplossing voor ons geregeld. Ik kan Bart aan iedereen aanbevelen; hij is snel, flexibel en betrouwbaar.

Annelies Braams (58) eigenaar taalschool

Bart werkt zeer prettig, wij van Van Barneveld B.V. zijn zeer tevreden. Vanuit ons 1 mailtje met adres en contactgegevens, Bart maakt zelf een afspraak met de klant, voert het werk uit, stuurt netjes een gereedmelding met factuur die ook nog eens meevalt… en het belangrijkste; top Wifi!

Walter Griffioen  E.T.I.B. van Barneveld B.V

9

Kundige snelwerkende wifi-expert

Top
- Amsterdam - 22 juli 2020
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

Top service en super snel alles uitstekend werkend!

Snel en duidelijk afspraak gemaakt en Bart kon snel komen. Setvice snel en vakkundig uitgevoerd.
Alles werkt weer naar behoren.
- Monnickensam - 20 juli 2020
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

Wederom de oplosser van mijn WiFi

Nu een extra oplossing voor buiten. Nwe tuin met andere behoefte - dus Bart een oplossing gevraagd. En zo gedaan. Uitstekende dekking door hele tuin en tuinhuis. Werkt strak incl m’n Sonos apparatuur.
- Hoofddorp - 8 juli 2020
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

Super service!

Zakelijke WiFi aangelegd en goed onderhouden
- Amsterdam - 5 juli 2020
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

Perfecte service, eindelijk goed werkende Wifi!

De wanhoop nabij het ik Bart benaderd vanwege voor mij onoplosbare Wifi-problemen. Nog diezelfde week is hij langsgekomen en heeft passend advies gegeven en de benodigde hardware meteen geïnstalleerd. Wifi doet het nu perfect in het hele huis. Ik kan de Wifi Specialist aan iedereen aanraden!
- Den Haag - 4 juli 2020
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

Waar niemand uit kwam, loste hij op!

Tot in de werkruimte achter in de tuin is er nu WIFI. Aangelegd door een deskundige man die goed luisterde, snel handelde en ook nog even de TV installeerde en de streamer aansloot. Top!
- Driebergen-Rijsenburg - 4 juli 2020
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

De wifispecialist weet wat hij doet.

Na eerdere pogingen met verschillende systemen heeft Bart de oplossing geboden met de juiste instellingen en plaatsingen.
Voorheen was het een minder probleem mbt een mindere verbinding, vanwege Corona en het thuiswerken hadden we een solide verbinding nodig.
Bart heeft het als eerste voor elkaar gekregen.
Nogmaals bedankt!
- Den Haag - 2 juli 2020
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

Probleem weer opgelost

Bart heeft het probleem weer perfect en snel opgelost.
- Amsterdam - 30 juni 2020
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

goed snel en vriendelijk

fijn als een opgewekte deskundige je uit brand help
- Amsterdam - 23 juni 2020
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

heel fijn om op Bart te kunnen vertrouwen voor connectiviteit

goede, ongestoorde wifi is het verschil tussen wel en niet kunnen functioneren en werken op afstand. Bart zorgt ervoor dat het goed werkt.
- Amsterdam - 17 juni 2020
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

WiFi werkt weer naar behoren

Erg blij met de service van de WiFi specialist! Een afspraak is snel gemaakt. En de oplossing voor het slechte signaal werd snel geleverd.
- Haarlem - 11 juni 2020
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

Professioneel

Zorgvuldig en prettige aanpak. Vakman en zeer vriendelijk.
- Amsterdam - 9 juni 2020
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

Problemen opgelost en wifi werkt fantastisch

Erg blij dat ik de wifi specialist heb ingeschakeld. Onze wifi was niet stabiel. Nadat hij bij ons is geweest, nu een paar weken geleden, hebben we geen enkel probleem meer. Hij heeft de wifi in alle hoeken en gaten gecheckt.

Als tip wil ik meegeven om te kijken of er ook printers zijn aangesloten, ter afronding. Dit heb ik, als digibeet, na afloop zelf gedaan. Dat lukte, maar als hij toch bezig is...
- Den Haag - 9 juni 2020
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

Prettige man en zorgt altijd dat de boel werkt.

Bart is erg vriendelijk en komt afspraken na.
Heeft verstand van zaken.
- Pols - 5 juni 2020
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

Werkt snel en maakt het WiFi supersnel

Met aanpassingen aan reeds aanwezige apparaten met een kleine toevoeging nu wel een huisbreed stabiel en snel WiFi netwerk! Zelfs met reiskosten is het resultaat de prijs meer dan waard.
- Tilburg - 27 mei 2020
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

SUPER

DE WIFI SPECIALIST IS SNEL EN KUNDIG.

EINDELIJK IEMAND DIE HET SNAPT.

DANK
- Bilthoven - 24 mei 2020
Zou je ons aanbevelen? Ja
8

Degelijk en competent

Competent
- Amsterdam - 21 mei 2020
Zou je ons aanbevelen? Ja
8

Praktisch en oplossend

Binnen 2 uur goed geholpen.

Kabel getrokken, wat kleine dingen in de aansluitingen aangepast en direct een betere dekking in huis. Gebruik gemaakt van de bestaande middelen. Dus geen commercieel gedoe en mij onnodige nieuwe apparaten aangepraat. Tevreden klant.
- Utrecht - 20 mei 2020
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

Snel, professioneel, doel- en oplossingsgericht

Bart denkt mee, geeft advies en werkt doel- en oplossingsgericht. Heldere communicatie en van tevoren is ook duidelijk wat je van de dienstverlening kan verwachten.
- Haarlem - 19 mei 2020
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

Top!

Ik dacht een heel groot probleem te hebben met mijn WiFI verbindingen waar ik in ieder geval niet uitkwam....
Bart loste dit heel snel en kundig op, blij en onze jongens denk ik ook, worden nu niet meer van de WIFI afgegooid als ze aan het gamen zijn!
Bedankt Bart! Groet Lies
- Hoofddorp - 19 mei 2020
Zou je ons aanbevelen? Ja
166 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10

Expert die creatief meedenkt
De WiFi Expert denkt creatief mee bij een wifi probleem en komt met bruikbare oplossingen.

Zou u ons aanbevelen? Ja

05-02-2020 Ros, Amsterdam via Kyioh


Weer keurig geholpen
Wederom gekozen voor Bart om m’n WiFi thuis in orde te krijgen na een verbouwing

Voor erg belangrijk is dat Bart ‘Nederlandse it taal’ spreekt

Daarom snap ik wat er opgelost wordt

Thks

Zou u ons aanbevelen? Ja

01-02-2020 Rob, Hoofddorp via Kyioh


Zeer goed
Uitstekende ervaring

Zou u ons aanbevelen? Ja

28-01-2020 Judith, Amsterdam via Kyioh


Helder communicatie, prima service!
In ons nieuwbouw-huis in Voorburg wilden we goede WiFi en WiFi Access Points aangesloten hebben. Bart heeft uitstekend geadviseerd in de te kiezen hardware. Kon zelf de spullen leveren, maar was ook niet te beroerd als je de hardware zelf wil kopen. Heeft prima installatiewerk verricht en komt afspraken na. Communicatie per mail en telefoon vooraf, maar ook tijdens de klus en erna was zeer duidelijk.

Zou u ons aanbevelen? Ja

27-01-2020 Koen van Deudekom, Voorburg via Kyioh


Uitstekend
Op Bart kan je altijd vertrouwen om met een oplossing te komen voor je wifi problemen

Zou u ons aanbevelen? Ja

27-01-2020 raul lansink, amsterdam via KyiohPrettig geholpen
Aan WiFi storing kon hij weinig doen probleem lag meer bij de provider .heeft wel het probleem betreft monitoring zonnepanelen opgelost.

Zou u ons aanbevelen? Ja

19-01-2020 C.M van Dam, Voorhout via KyiohGood service
Problems look likes solved. Price is good.

Zou u ons aanbevelen? Ja

15-01-2020 Jan Willem, Voorschoten via Kyioh


Professioneel en vriendelijk
Bart heeft ons keer op keer uitstekend geholpen met instellen van internet router, Wifi en netwerk. Het is erg prettig communiceren en ook in noodsituaties denkt hij in oplossingen die in ons belang zijn.

Zou u ons aanbevelen? Ja

17-01-2020 <strongJeroen, Utrecht via KyiohGood service
Problems look likes solved. Price is good.

Zou u ons aanbevelen? Ja

15-01-2020 Jan Willem, Voorschoten via KyiohVakman!
Fijn contact en goede service

Zou u ons aanbevelen? Ja

13-01-2020 Luc, Amsterdam via KyiohZeer goed
Zeer goed

Zou u ons aanbevelen? Ja