Stabiel en snel internet

/Stabiel en snel internet
Stabiel en snel internet 2018-07-08T16:32:42+01:00

Ons leven speelt zich tegenwoordig voor een groot deel online af. Zowel zakelijk als privé spenderen we heel wat uren op het web. Stabiel en snel internet is daarom vrijwel onmisbaar geworden. Daardoor is het natuurlijk extreem vervelend als je internet er steeds uit ligt of als websites er extreem lang over doen om te laden. Ik kan je helpen bij het creëren van een snel en stabiel WiFi-netwerk.

Bel de wifispecialist
Stuur snel een mail

Het belang van snel internet voor bedrijven

Zeker als bedrijf kan het voor hele grote problemen zorgen als je internet niet stabiel of snel genoeg is. Doordat ook de telefoon tegenwoordig vaak over het internet gaat, kun je tijdelijk volledig onbereikbaar zijn voor je klanten. Ook zijn werknemers vaak sterk afhankelijk van het internet om hun werk uit te kunnen voeren. Snel internet kan daarom een sterke boost geven aan de productiviteit van je werknemers.

Het belang van snelle WiFi voor de horeca

Ook voor bedrijven in de horeca is snel en stabiel internet belangrijk. Door (zakelijke) reizigers wordt een goede WiFi-verbinding gezien als een belangrijke reden om voor een bepaald hotel te kiezen. Daarnaast kan een slechte WiFi-verbinding een reden zijn om niet naar een hotel terug te keren. Zonde! Ook bij de keuze voor een restaurant of café kan stabiel en snel internet meewegen.

De snelheid van je internetverbinding verbeteren

Hoe zorg je voor snel en stabiel internet? Soms heb je betere apparatuur nodig, maar het kan ook helpen om apparatuur te verplaatsen. Bepaalde apparaten (zoals magnetrons) kunnen het signaal namelijk verstoren. Ook komt het voor dat een plek gewoon te lastig te bereiken is met WiFi en dat er dus kabels getrokken moeten worden. Ik kom graag een keer bij je langs om te bekijken wat we kunnen doen om jouw verbinding te verbeteren. Door mijn jarenlange ervaring en mijn speciale meetapparatuur achterhaal ik snel wat er nodig is.

Blijvend snel internet

Na een tijdje kan je WiFi toch weer instabiel worden. Daarom is het slim om alles regelmatig te contoleren en optimaliseren. Ook hier help ik je graag bij. Ik kan bijvoorbeeld met een afgesproken frequentie bij je langskomen en alles weer op orde brengen.