Over mij 2019-05-22T15:40:01+01:00

Expert in WiFi

Mijn naam is Bart Wiegman en ik ben de Wifi Specialist. Ik heb jaren ervaring als helpdesker bij verschillende IT bedrijven, de bekendste daarvan zijn XS4All en WeTransfer. Ik heb daar geleerd dat mensen vooral graag willen dat het internet ‘gewoon werkt’.

In 2013 ben ik mij volledig gaan focussen op WiFi, waardoor ik mezelf nu een WiFi expert kan noemen. Door onderzoek en ervaring heb ik mij gespecialiseerd in het vaststellen van factoren die er voor kunnen zorgen dat een WiFi verbinding slecht of juist heel goed kan zijn. Op het moment dat je dat helder hebt kun je een oplossing bedenken die precies past bij de omgeving. Dat hoeft dus niet altijd heel sterk of heel snel WiFi te zijn. Het belangrijkste is vooral dat het stabiel is. Als WiFi monteur achterhaal ik snel wat hiervoor nodig is. Soms heb je betere apparatuur nodig, soms moet je de huidige apparatuur verplaatsen en af en toe kom je er niet omheen om kabels te trekken voor bereik op plaatsen die met WiFi niet te bereiken zijn.

Mijn klanten zijn zowel particulier als zakelijk. Denk aan bedrijfsverzamelgebouwen, hotels, restaurants en MKB.

Er worden wat betreft WiFi veel praatjes verteld door de helpdesks van de verschillende providers en de elektronica leveranciers. Ze raden aan om van kanaal te wisselen of een sterkere router aan te schaffen die alles weg blaast. Vaak omdat ze niet beter weten, maar vooral omdat ze niet op locatie zijn geweest en zich niet bewust zijn van het daadwerkelijke bereik op de verschillende plekken in het pand en de storing van WiFi netwerken in de omgeving.

Op zoek naar een expert in WiFi? Ik ben voornamelijk actief in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Ik kom langs en stel vast wat de problemen en de oplossingen zijn. Soms kan ik ze ter plekke oplossen en anders maak ik een mooi plan om een goede WiFi installatie aan te brengen waar je geen omkijken meer naar hebt.

Wil je ook een werkende oplossing voor je bedrijf of thuis? Bel even voor een afspraak.